Стипендии

• Креатор на темата Креатор на темата Mädchen
  • Време на започнување Време на започнување
3600.
Колку рати се исплатени досега од стипендијата?

Мислам дека оваа беше 7 рата. Значи треба да ни исплатат уште 2 или 3 во зависност дали ќе има 9 или 10 рати, што е малку потешко.

дечки има една рата студентски кредит
WOOW :D
бтв... ти си од оние студенти кои што првпат зимаат кредит или од старите корисници си ?
пошо јас како што проверував пред неколку дена.. единствено нешто што видов на мојата картичка во банкоматот, се златните 3 нули :S
позз

Мислам дека оваа беше 7 рата. Значи треба да ни исплатат уште 2 или 3 во зависност дали ќе има 9 или 10 рати, што е малку потешко.

По 9 рати се добиваат, да не бидеме премногу лакоми :) До сега имаше 6 исплатено, така да ако стигнала сега нова тоа е 7ма.

По 9 рати се добиваат, да не бидеме премногу лакоми :) До сега имаше 6 исплатено, така да ако стигнала сега нова тоа е 7ма.
Тоа го прочитав овде на форумов. Не знам од каде е ваква информација.

да,имаше нешто напишано, за евентуална десетта стипендија годинава, демек дека немало ни ваучери,и заради доцнењето Груевски ке ја исправел грешката со уште една стипендија плус. Абе ајј

А ,дали имаат пуштено нешто за тие што прв пат земаат кредит?

стар корисник сум,ама верувам има и за новите корисници

Имаше низ медиумите информација дека ќе има 10 рати. Не е зборување на празно. Прашав и за тоа на тој е-мејлот ама нема одговор.

Знам дека е рано ама ја на време да си прашам::pipi: Каде се вади уверение за материјална и семејна положба на студентот? и колку време се чека за него? Фала:smir:

Знам дека е рано ама ја на време да си прашам::pipi: Каде се вади уверение за материјална и семејна положба на студентот? и колку време се чека за него? Фала:smir:

Да , и мене ме интересира ако може да знам какви документи се потребни за стипендија поднесување...однапред фала :smir:

Се иде во УЈП (управата за јавни приходи), и зимаш за сите од семејството кои што имаат некаква работа, а документите ти ги даваат одма.

Инаку денеска бев во банка и можам да потврдам дека е стигната и седмата рата од стипендиите :icon_mrgr

Дава ли министерството стипендии за студенти на приватни факултети, универзитети и високи школи? Имам 10. 00 просек. Ако не даваат ќе ги тужам:). Шега, министре!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom