- Член од
- 11 декември 2009
- Мислења
- 6
- Поени од реакции
- 0
Има исплатено 3600 само, или 7200 ?? :uvo:
3600.Има исплатено 3600 само, или 7200 ?? :uvo:
Мислам дека оваа беше 7 рата. Значи треба да ни исплатат уште 2 или 3 во зависност дали ќе има 9 или 10 рати, што е малку потешко.3600.
Колку рати се исплатени досега од стипендијата?
WOOWдечки има една рата студентски кредит
По 9 рати се добиваат, да не бидеме премногу лакоми До сега имаше 6 исплатено, така да ако стигнала сега нова тоа е 7ма.Мислам дека оваа беше 7 рата. Значи треба да ни исплатат уште 2 или 3 во зависност дали ќе има 9 или 10 рати, што е малку потешко.
Тоа го прочитав овде на форумов. Не знам од каде е ваква информација.По 9 рати се добиваат, да не бидеме премногу лакоми До сега имаше 6 исплатено, така да ако стигнала сега нова тоа е 7ма.
Да , и мене ме интересира ако може да знам какви документи се потребни за стипендија поднесување...однапред фала :smir:Знам дека е рано ама ја на време да си прашам: Каде се вади уверение за материјална и семејна положба на студентот? и колку време се чека за него? Фала:smir:
Се иде во УЈП (управата за јавни приходи), и зимаш за сите од семејството кои што имаат некаква работа, а документите ти ги даваат одма.Знам дека е рано ама ја на време да си прашам: Каде се вади уверение за материјална и семејна положба на студентот? и колку време се чека за него? Фала:smir: