Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Заебанција да не е ??
да се заберам утре, море ке полетам ако имаат нешто исплатено ,како ми требаат мани сеа ..додуше на сите ни требаат![]()
Па јуни месец ќе заврши уште малце, треба сите да ги исплатат, не само 2 ратиЗначи сега уште колку ни должат, уште 3 рати?
Конечно исплатија дел од стипендиите !!![]()
Пред некој месец во еден дневен весник прочитав дека оваа година, наместо 9, ќе се доделуваат 10 рати од стипендијата. Значи според таа математика, фалат уште 4 рати.Да, ни борчат уште три![]()
Пред некој месец во еден дневен весник прочитав дека оваа година, наместо 9, ќе се доделуваат 10 рати од стипендијата. Значи според таа математика, фалат уште 4 рати.
Слушнал/прочитал/разбрал некој нешто за ова или сум читала некој странски весник?
Ех да се 10 на сите повеќе ни одговараНе си само ти, истото го прочитав и јас.
moze li nekoj da mi kaze dali na ekonomski fakultet moze da se zeme stipendija so eden nepolozen ispit. znam deka praviloto e 90 % no na ekonomski vo prva godina ima 7 ispiti inaku bez taa ocena imam prosek 9.2[/QUOTE
Па нели 8 има не 7? Инаку може,барем така нас ни рекоа лани :salut:
Јас синоќа проверив, кеј мене нема стасано ни денар, а колку рати има пуштено ?
moze li nekoj da mi kaze dali na ekonomski fakultet moze da se zeme stipendija so eden nepolozen ispit. znam deka praviloto e 90 % no na ekonomski vo prva godina ima 7 ispiti inaku bez taa ocena imam prosek 9.2