Стипендии

• Креатор на темата Креатор на темата Mädchen
  • Време на започнување Време на започнување
Гледам од минатите години Списоците што се зимале стипендија до 70 е последниот што го фанал возот.:kesa:
И ги собират сите предмети така....Епа гледам најмногу има до 95,5 што значи по 10 предмети имат повеќето факултети прва година.
А што да кажаме ние со по 8 значи ни се намалуваат шансите така...сите треба да ни се 10ки за да сме во трка :vozbud::toe:

Гледам од минатите години Списоците што се зимале стипендија до 70 е последниот што го фанал возот.:kesa:
И ги собират сите предмети така....Епа гледам најмногу има до 95,5 што значи по 10 предмети имат повеќето факултети прва година.
А што да кажаме ние со по 8 значи ни се намалуваат шансите така...сите треба да ни се 10ки за да сме во трка :vozbud::toe:

нема везе колку предмети имаш, просек ти бараат.

има ли некој од тие што аплицираа за кредит за 2009/10 што му пуштиле некој денар ?
досега требаше цел да го исплатат, а ниту една рата не пуштија -_- што е со МОН???

јас сум стар корисник и ни дадоа само три рати.Претходниве 2 години го исплаќаа како што треба,ама сега е резил.Досега цел требаше да е исплатен,АМА во оваа држава секогаш постои зборот АМА

Дали се доделуваат стипендии за постдипломски студии на државните факултети? И кога се аплицира доколку има? Барав на сајтот на министерството за образование, ама ништо :S
А инаку за стипендиите СРАМ ДА ИМ Е. Има да ми ги исплатат тие 18 000 па Јана мајка да е. Плажа на Вардар, споменици, компјутер за Миле, за Трајко, ајде ти се молам!! :salut:

Дали се доделуваат стипендии за постдипломски студии на државните факултети? И кога се аплицира доколку има? Барав на сајтот на министерството за образование, ама ништо :S
А инаку за стипендиите СРАМ ДА ИМ Е. Има да ми ги исплатат тие 18 000 па Јана мајка да е. Плажа на Вардар, споменици, компјутер за Миле, за Трајко, ајде ти се молам!! :salut:

Еве најдов едни резултати од кога е ова ...http://www.mon.gov.mk/index.php?opt...------20092010-&catid=53:dokumenti&Itemid=114 2009/2010

Заврши пријавувањето. Беше во март/април годинава.

Пу ебате среќата. Од општествени науки само 30 стипендии доделуваат. 390 одбиени луѓе.
Јас по просек 3-та од одбиени.
Нели можеле уште 5 стипендии да доделат? :)))

Ех немаше да се нервирам да бев подоле на листа, вака за малкуцка бе :(((

Заврши пријавувањето. Беше во март/април годинава.

Пу ебате среќата. Од општествени науки само 30 стипендии доделуваат. 390 одбиени луѓе.
Јас по просек 3-та од одбиени.
Нели можеле уште 5 стипендии да доделат? :)))

Ех немаше да се нервирам да бев подоле на листа, вака за малкуцка бе :(((

Премногу малку стипендии доделуваат, што се 30 за цела Македонија!
А колку се доделуваат за технички, медицински науки?

Еве најдов едни резултати од кога е ова ...http://www.mon.gov.mk/index.php?opt...------20092010-&catid=53:dokumenti&Itemid=114 2009/2010

фала многу Логичар, немам шанса за ова, просекот ми е 8,5...а сум на општествен факс.:toe: Па и не е така црно на крају краева, ќе се мажам ќе родам две-три деца- шо ќе ми се постдипломски шо ми истекнале мене глупости :)

Конечно исплатија дел од стипендиите !! :vozbud:
Заебанција да не е ??
да се заберам утре, море ке полетам ако имаат нешто исплатено ,како ми требаат мани сеа ..додуше на сите ни требаат :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom