Стипендии

• Креатор на темата Креатор на темата Mädchen
  • Време на започнување Време на започнување
А абер да не знае некој постојниве стипендии кога ке ги исплатат?
Пошо осеќам дека глобалната економска криза на дебело ме фаќа и мене.

а уште колку немаат исплатено? пошто не водам евиденција како ги ставаат така трошам па, неам појма?:vozbud:

Дали знае некој од колку саат може да се поднесуваат документи за кредити/стипендии во министерството?

а уште колку немаат исплатено? пошто не водам евиденција како ги ставаат така трошам па, неам појма?:vozbud:

Од лани се сите исплатени.
Но годинава не почнале да исплаќаат. Јас решив да не ги трошам до летото, мислам ако можам да издржам :icon_lol:

Дали знае некој од колку саат може да се поднесуваат документи за кредити/стипендии во министерството?

од 09.00 до 15.00 часот да ги достават следните документи ...

Па ти пишува на сајтот кај кои документи се потребни, али кој да прочита. :uvo:

Но годинава не почнале да исплаќаат. Јас решив да не ги трошам до летото, мислам ако можам да издржам :icon_lol:

од 09.00 до 15.00 часот да ги достават следните документи ...

Па ти пишува на сајтот кај кои документи се потребни, али кој да прочита. :uvo:

Само што прочитав на сајтот, ама фала во секој случај.:helou:

моите седат во банка на книшка уште од прва...сеа сум трета така да се собираат...од трета уште не ми се стигнати...

Е ова само кај нас во Македонија го има... Го "објавуваат" конечниот список, а линковите до списоците не им работат.... :bravo: :tapp:

Го тргнале тоа "Објавен е конечниот список". Изгледа виделе дека имале нешто заебано.

Сега па уопште не се отвара страната...

јас ја отварам страната али не и конечниот список!!!!еј глупи луѓе, па што зафркаваат сеа????

Си играат курот сега... а уште на 30-ти требаше да го има списокот. Еве да речеме недела било, ама вчера имаа цел ден, требаше до сега да биде истакнат. :tapp:

Абе се по список да им е**м ! Еден список со резултати не знат да стават на интернет ! На рапидшер нека го клат на крај краева... Ебати владата смотана ебати...
пс. Ко бев да поднесувам документи за стипендијата ми стана јасно со кој фаќам работа... :nerv:

Абе се по список да им е**м ! Еден список со резултати не знат да стават на интернет ! На рапидшер нека го клат на крај краева... Ебати владата смотана ебати...
пс. Ко бев да поднесувам документи за стипендијата ми стана јасно со кој фаќам работа... :nerv:
Не се нервирај... пред две години чекав известување дали сум добил стипендија...аплицирав у септември ми стигна у јануари...а парите почнаа да ги префрлаат у март негде...онака наеднаш...
како и да е знам дека е многу напнат период, и си во исчекување, но тоа е...ако се нервираш нема ништо да смениш...

Ке дочекаме ли да видиме конечен список ?!?!
Ај некој ако го има по некоја “случајност“ нека го стаи тука....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom