Од лани се сите исплатени.а уште колку немаат исплатено? пошто не водам евиденција како ги ставаат така трошам па, неам појма?
од 09.00 до 15.00 часот да ги достават следните документи ...Дали знае некој од колку саат може да се поднесуваат документи за кредити/стипендии во министерството?
Само што прочитав на сајтот, ама фала во секој случај.:helou:Од лани се сите исплатени.
Но годинава не почнале да исплаќаат. Јас решив да не ги трошам до летото, мислам ако можам да издржам
од 09.00 до 15.00 часот да ги достават следните документи ...
Па ти пишува на сајтот кај кои документи се потребни, али кој да прочита. :uvo:
моите седат во банка на книшка уште од прва...сеа сум трета така да се собираат...од трета уште не ми се стигнати...Од лани се сите исплатени.
Но годинава не почнале да исплаќаат. Јас решив да не ги трошам до летото, мислам ако можам да издржам
Izjavite treba da se zaverat na notar?
Не се нервирај... пред две години чекав известување дали сум добил стипендија...аплицирав у септември ми стигна у јануари...а парите почнаа да ги префрлаат у март негде...онака наеднаш...Абе се по список да им е**м ! Еден список со резултати не знат да стават на интернет ! На рапидшер нека го клат на крај краева... Ебати владата смотана ебати...
пс. Ко бев да поднесувам документи за стипендијата ми стана јасно со кој фаќам работа... :nerv: