Не треба конкурсот за стипендии за информатичари да излезе деновиве?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не треба конкурсот за стипендии за информатичари да излезе деновиве?
Па сигурно, мора да излезе тука. Исто така би требало да излезе и на официјалните страни на факултетите за информатика (Феит, Финки,...). Ми кажаа дека треба да излезе на почетокот на октомври, а еве веќе половина месец помина.И тој ќе излезе тука?
Па сигурно, мора да излезе тука. Исто така би требало да излезе и на официјалните страни на факултетите за информатика (Феит, Финки,...). Ми кажаа дека треба да излезе на почетокот на октомври, а еве веќе половина месец помина.
Сеа краен рок за продолжување на тип А, Б стипендија е до 31 овој месец или...прашал лично некој?? И дали лично мора да се оди да се продолжи или по друг може да се пратат документите..позз и фала однапред
која дата е по договорот до таа треба, но ништо не губиш ако ги однесеш до 30 октомври..
а ако те мрзе може да ги пратиш по друг, мене еден колега ми ги однесе и ми даде некое ливче кое му го дале таму како доказ дека ги примиле документите и во случај да не ми стигаат парите од стипендијата може да ги тужам со тоа ливче како доказ (така ми пренесе колегата)![]()
Може ли со просек 8 на економски факултет да се земе стипендија?