- Член од
- 3 март 2009
- Мислења
- 601
- Поени од реакции
- 178
- Веб-сајт
- hernameisfictional.wordpress.com
Фала ти многу
Побарав, ама ништо..
Кој ти е матичен факултет? И кај сакаш да идеш? Ако можам некако да побарам, нешто да ти помогнам...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фала ти многу
Побарав, ама ништо..

лелеее мене уште ни денар не ми е стигнат од стипеднијата (ТИП А)![]()

Кој ти е матичен факултет? И кај сакаш да идеш? Ако можам некако да побарам, нешто да ти помогнам...

Fallen. напиша:Еве, ја имаш мојата поддршка... Ќе ти стигне, сигурна сум
Иако, моеш да си појдеш до министерство, да си прашаш шо им е проблемот...
Ааа коа сме веќе кај стипендија од тип А, колку просек имаше за да ја добиеш?![]()
, се јавив во министерство и рекоа демек треба да стинат... и јас се надевам дека за брзо ќе стигнат хехе
Кенгур не се рачуна за некој официјален натпревар, јас прво место освоив па ништо не ми донесе...Имам прашање во врска со стипендии: Добив 3-то место на меѓународен натпревар по математика - Кенгур. Наградата за освоено 1-3 место на меѓународен натпревар е 5 поени при упис на факултет и стипендија. И сега за стипендијата треба ли да се аплицира или што треба да се прави? Јас сум матурант сега, доколку ви е потребна информацијатаФала
што бида со ратите за студенски кредити колку се досега исплатени знае ли некој????
стварно не е фер како можеа да ги исплатат сите стипендии, само со нас си играат, зарем незнаат дека некој со тие пари планира да си оди на одмор???Досега се исплатени само 2 рати.
Со другите каснат и тоа озбилно каснат, веќе го прекршуваат догворот...
Мислам дека редно е да ги пратат деновиве!!
Не е фер уште тие да останат неисплатени!
Годинава досега нема излезено конкурс. Се јавив во МОН и рекоа дека не се знае дали воопшто ќе има стипендии за постдипломци. Ако досега не се направи ништо, најверојатно нема да има.дали има стипендија за постдипломци ...?
конечно сите парички стигнаа