Stillissimo

  • Креатор на темата Ece
  • Време на започнување
Член од
27 јуни 2007
Мислења
239
Поени од реакции
5
Ам има секакви ,некои од мн ниска самодоверба си ѓи лечат комплексите со "критикување"на други луѓе. Уопште не ми се допаѓа емисијата.
 
Член од
27 јуни 2007
Мислења
2.157
Поени од реакции
507
imam gledano ednas i mislam deka ne e ok!taa kako li se vika si se utepa od praenje muabet sama so sebe i to!si kaza toa so si imase i toa ti bilo emisija za moda?ok-ako taa vika taka!
 

ПојзонГрл

Оne in a Million
Член од
22 јули 2007
Мислења
264
Поени од реакции
1
Врска нема. Мислам како може некојси новинар од вест да зборува за некој пејач како се облекува, што треба да прави и сл. Се погледнале тие во огледало? Едниот изледа ка сида да има, другата е толку широка што двоседот и е тесен...

Пола од емисијата и е Милано, мислам океј е да кажеш еднаш-два пати за Милано и сл. ама што замара со тоа не знам? После уште 15 минути ја глеам таа кога се фрцка со алиштата од бутикот нејзин...

Чиста глупост.
 

anathestar

...Зима*Снег...
Член од
25 јули 2007
Мислења
269
Поени од реакции
3
imam gledan nekolku pati stilisimo i mi se dopaga toa sto ova e prva emisija od takov tip i konecno na nekoj mu tekna deka treba takva emisija... ostaj ti to so mu tekna da napraj ama neznaj kako da ja napraj. caci navistina e premnogu kriticna prema drugite. vo edna epizoda pak bese oblecena kako klovn. a dali ja iamte gledane epizodata kaj so gi kritikuvase oblecenite na evrovizija?? pogodete koja bese najubo oblecena??!! karolina se razbira na koja caci i go dizajnira fustano... e to bese navistina neubo i mn mn narcisoidno
 

*LiL Mermaid*

part of our world...
Член од
3 јули 2007
Мислења
352
Поени од реакции
6
vrska nema ni ona ni emisijata...nitu pak e kompetentna da sudi za toa kako pola makedonija e oblecena...inace butikot za niso ne i go biva(zap milano) na popusti ide u italija i kupuva za 2 evra obleka i nabiva ludi ceni kaj nea u dukan...ali aj ako im glupi luge ko karolina i company neka gi cedi,zaso da ne...btw bratucetka mi e :kesa:
 
Член од
11 јуни 2007
Мислења
106
Поени од реакции
1
Ја гледавте ли последнава емисија,оваа од новиов циклус? Леле колку ужасно и стоеше фустанчето...на таква дирек нога не оди таков минич, барем јас така мислам:nenene:
 
Член од
9 октомври 2007
Мислења
11
Поени од реакции
0
Не ми се свиѓа Цаци Паковска и не би сакала модни совети од некој како неа... И мислам дека и самата она треба да си разграничи што у суштина е стилист.. Или девојката била еднаш на шопинг во Милано или сретнала некој стилист па си рекла ... Ејј па да и јас можам да бидам тоа... Едно големо НЕ за стилисимо:nenene:
 

Kvendolin

чупе од бурдите
Член од
24 март 2007
Мислења
1.003
Поени од реакции
75
Не е само Цаци. Сите модни критичари кај нас се однесуваат кон лошо направениот моден избор како кон смртен грев. Јас се извинувам ама не мислам дека Миле Кузмановски треба да биди цело време добро облечен, нити мислам дека Груевски треба многу да му ја мисли за изборот на костум кога гостува кај Чомо или изборот на патики кога симболично фрла некоја земја со лопата. Сепак е ова Македонија. Значи не Милано, не Верона, не Лондон и во никој случај не Париз.
 

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Имам гледано и некако не ми се свиѓа нешто нај нај, дали Цаци прави да ми е одбивна емисијата незнам.:toe: Ама она треба да разбере дека ова е Македонија, а не Милано или Париз. Се замислува малку повеќе и понекогаш ни она не го прави витинскиот избор што се однесува до облеката.
 
Член од
8 август 2007
Мислења
1.541
Поени од реакции
48
Порано иам глеано неколку емисии и нешто што ми е најглупо е Шопинг во Милано. Првиот пат си мислев којзнае колку добар прилог ќе биде, а тоа испадна само покажување на ИЗЛОЗИТЕ на продавниците во Милано!?! Ама претпоставувам дека нема дозвола да влезе, а камоли да снима внатре пошо влез во такви луксузни продавници имаат само одредени луѓе.

А што се однесува до Каролина, мислам дека што и да облече добро ќе и' стои. :toe:
 

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
epa neznam sa vas ama jas redovno go gledam i mi e mn zakon i mn interesno:)
 

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.524
Поени од реакции
47.867
Вчера гледав збореа за политичарите како се облакале и шо ти знам најдобро се носел Бучко и Мендух Тачи ли.....и приметив абе онаа Цаци добра нога имала...:nesvest:
 

Mädchen

Smile
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.571
Поени од реакции
38
Ej so e ova, site izgleda ja mrazite Caci:) jas si ja gledam emisijata, bas e interesna.Vo posledno vreme nemase emisija za moda i stil, pa e vistinsko osvezuvanje.I plus nejzina e emisijata i ima pravo da si go kazi nejzinoto mislenje t.e dali nekoj i se dopaga kako se oblekva ili ne.I vo pogolem broj od slucaite e dobro oblecena, si ima nekoj svoj stil,a ne kako ostanatie makedonski faci, site obleceni vo istoto. Super si e emisijata.
 
Член од
20 мај 2006
Мислења
51
Поени од реакции
0
Не знам зошто сите сте против Цаци, јас баш ја обожавам и мислам дека има супер стил. Еве на пример Каролина откако почна да ја облекува Цаци мислам дека секогаш е одлично облечена и не е вистина дека дава само негативни критики, знае често и да пофали некој и секогаш е во право, зашто некои навистина не ги бива. Што се однесува до тоа „ш“, тоа е говорна мана и што може таа против тоа. А ставете се вие на нејзино место зарем и вие не би го рекламирале сопствениот бутик и сопствениот модел...Како и да е мислам дека емисијата е ок и концептот и прилозите итн...
 

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
167
Е*ате емисијата! Типична македонска чашитска емисија..Вака е облечен, така е, не му одговара, му одговара....еднаш ја гледав и никогаш повеќе!
Греој мачни, ако сакам и гола ќе шетам и со маицата однопаку, к*р никому да не го боли! Емисија каде што коментираш кој како е облечен, оваа боја не оди со оваа, бла бла....Македонија и се е можно!
 

Kajgana Shop

На врв Bottom