Steam: Официјална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
Фала ти во меѓувреме најдов дека уствари ке треба да купам Battlefield Premium Edition кај што ја вклучува base-game.[DOUBLEPOST=1451085706][/DOUBLEPOST]
Не ми ја фаќа лап-топов :| :(

У тој случај за тие пари можеш да ја земеш BF3 Premium Edition од сајтот од кај што ти ставив линк. Сигурен е, јас зимам од таму.

У тој случај за тие пари можеш да ја земеш BF3 Premium Edition од сајтот од кај што ти ставив линк. Сигурен е, јас зимам од таму.
Фалаа ти многу .. :D Aко има уште некој кој игра пишете у ПП да се најдеме :)

Овоа серверите изгледа се оправиле. Можам да идам у Store, да ставам у Cart, да купувам, се.
Ама нема мрдање додека не чуеме официјална изјава.

Фалаа ти многу .. :D Aко има уште некој кој игра пишете у ПП да се најдеме :)
Ја ја играв на ZloEmu за без пари. Скапо ми беше тогаш, и се отепав играјки. Ако не ти се купува, можеш да ја симнеш со launcher со се. Ако веќе си ја купил, со здравје да си ја користиш :D.

Овоа серверите изгледа се оправиле. Можам да идам у Store, да ставам у Cart, да купувам, се.
Ама нема мрдање додека не чуеме официјална изјава.

Ја ја играв на ZloEmu за без пари. Скапо ми беше тогаш, и се отепав играјки. Ако не ти се купува, можеш да ја симнеш со launcher со се. Ако веќе си ја купил, со здравје да си ја користиш :D.
Ја играв преку акаунт на пријател ама сеа ни текна да земеме премиум за да играме и двајцата во исто време не вака на смена :D Заглавив со скрил акаунтов требало да проверам прво колку ке ми повлечат од банка па да кликнам таму verify ја пишав без врска цифра и изгледа ми блокираа акаунтот хахахахах ебати животов :D

Ако се влезени најобично на акаунтите, сметките не можат да ги видат, затоа што само последните 4 ги пишува.
Исто е и за оние кои имаат ставено телефонски број, мобилен.

celosni licni informacii so smetki i sve :)
Nope.

Во најлош случај кај рандом корисник ти се има појавено e-mail-от, сумата која ја имаш на контото и последните 4 броја од телефонскиот број кој го користиш. Доколку имаш плаќано со картичка и имаш дадено да го запамети инфото на истата се гледаат и последните 4 броја од картичката.

Е релативно проблематична ситуацијата,ама далеку е од "со сметки и све".

Уште ништо не кажуваат.
Се надевам ќе имаат правни последици. Се надевам ќе изгубат милиони долари.

Мини срцев удар. :) Ги имав меморирано информациите од картичката и директно си купував цело време. Одма проверив сметка, океј си беше. Па отидов и избришав информации за картичката. Мирна глава. За секој случај.

Мини срцев удар. :) Ги имав меморирано информациите од картичката и директно си купував цело време. Одма проверив сметка, океј си беше. Па отидов и избришав информации за картичката. Мирна глава. За секој случај.
баш пишуваа да не се тргаат информациите и такви ствари, ама океј :D
помина сега, немало инциденти колку што гледам :D

Не се издадни информации од картичките. Дури и да излезе нешто можеш (најчесто) да покренеш dispute кај издавателот на картичката за дадената трансакција на основа измама.
Ќе ти ги вратат парите, ќе ти издадат нова картица и они ќе си тераат спор со vendor-от.

п.с.
Си ебеш векот, почнувам да заборавам македонски....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom