Steam: Официјална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
jasd.png
Вредеа нотификациите и пола саат ставање на ТЦ на маркет.

Сем gade некој друг поднови ли се со нешто?

Јас ја земав Rust ама не сум ја пробал уште, колоквиуми...

Да не има некој проблеми со Steam конекција?
Could not connecto to the Steam Network.
кога идам преку browser, кај и да кликнам дава ми ја домашната страна, ама на рандом јазик.

Да не има некој проблеми со Steam конекција?
Could not connecto to the Steam Network.
кога идам преку browser, кај и да кликнам дава ми ја домашната страна, ама на рандом јазик.

Имаат проблем - http://www.neowin.net/news/steam-down-on-christmas-day-amid-fears-of-ddos-attack

http://kotaku.com/steam-goes-nuts-offers-access-to-other-peoples-account-1749718979

store.steampowered е рандом јазик и рандом регион коа стиснам refresh. А можам да си влезам во акаунто. (Edit Profile).
А ако пробам да влезам во Wishlist дава ми рандом акаунт и (This profile is private).

2 email ми стасаа "Here is the Steam Guard code you need to login to account ":facepalm:
Valve напиша:
It goes without saying, but avoid logging into any Steam websites until the security issue has been remedied.

If you know you're already logged in, do NOT visit any Steam Community or Steam Store URL.
This includes any internet browsers and the Steam Desktop/Mobile Client!
Playing games online should be fine. It'll also prevent anybody else from logging into your account via desktop client.

Explanation according to Steam DB:

Valve is having caching issues, allowing users to view things such as account information of other users.

This is also why the Steam website has been displaying in different languages.

Последно уредено:
Оф топик зашто немам кај да пишам .. дали некој знае дали ми е потребна основната Battlefield 3 за да ја земам Premium верзијата или може директно Premium да ја купам без да ја купувам обичната па да ја надоградувам

Оф топик зашто немам кај да пишам .. дали некој знае дали ми е потребна основната Battlefield 3 за да ја земам Premium верзијата или може директно Premium да ја купам без да ја купувам обичната па да ја надоградувам
Кога ќе стиснеш на PC ти вели
To use this add-on you must own the base game: Battlefield 3™

Значи имаш посебно Battlefield 3, Battlefield 3 Premium и Battlefield 3 Premium Edition што ги содржи и основната игра и премиум.

А зашо не си земеш Battlefield 4? Понова е и има повише играчи.

Кога ќе стиснеш на PC ти вели
To use this add-on you must own the base game: Battlefield 3™
Фала ти во меѓувреме најдов дека уствари ке треба да купам Battlefield Premium Edition кај што ја вклучува base-game.[DOUBLEPOST=1451085706][/DOUBLEPOST]
Значи имаш посебно Battlefield 3, Battlefield 3 Premium и Battlefield 3 Premium Edition што ги содржи и основната игра и премиум.

А зашо не си земеш Battlefield 4? Понова е и има повише играчи.
Не ми ја фаќа лап-топов :| :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom