Steam: Официјална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
giphy.gif

Х1З1 е 12 евра баш кога ги поебав сите пари! Вчера нарачав некои слушалки од АлиЕкспрес сега сум без скршен денар а без да мислам би ја зел у курац.:boksix:

Ќе тупнам 3к евра :D
Те молам позајми му неколку на @HoT IcE човекот нема скршен денар кутриот а последните ги дал за слушалки.
Ова кога се жалите како немате пари за игри на распродажба на стим ми е еднакво бедно како колешкине од работа кога се жалат како пола плата ја трошат во првите 2 дена.

Те молам позајми му неколку на @HoT IcE човекот нема скршен денар кутриот а последните ги дал за слушалки.
Ова кога се жалите како немате пари за игри на распродажба на стим ми е еднакво бедно како колешкине од работа кога се жалат како пола плата ја трошат во првите 2 дена.
Peer nitu rabotam, nitu sum od VMRO :D
Student...........

f4.png

Дијар лорд, сите ствари шо ми се на маркет да се продадат до 3ти ќе биде убаво. Ќе лапам H1Z1, Don't Starve и ќе си ја комплетирам BioShock колекцијата. :D

Македонците се Евреи! Confirmed. :ROFLMAO:[DOUBLEPOST=1450939961][/DOUBLEPOST]f1.png

Солидно за еден ден.

Гејбено \o/ Гејбено \o/

Нема ни Daily а ни Flash sales.. Поновиве игри пак коштаат околу 2 илјади денари. На сајтови како g2play има боље попусти, пример Mortal Kombat X е 9-10 евра..
Што се радувате толку за Steam Sale?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom