Steam: Официјална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки, една молба.

Наредниот пат кога некој ќе сака да купи игра од Steam, ве молам исконтактирајте ме. Имам пари на wallet и сакам да ги извадам. Ќе ви дадам некој ситен попуст, вие ќе ми дадете пари на рака а јас ќе ви ја гифтнам играта на лице место и двете страни ќе бидат среќни и задоволни. :)

Фала ви.
Bump и мал update.

Ако се одлучите вака преку мене да земете игра за да ми направите услуга, ви давам 7% попуст на цената на дадениот наслов.

http://store.steampowered.com/livingroom/SteamMachines/

1. Ако добро разбрав, го купуваш Steam Link и можеш да го поврзеш безжично компјутерот со телевизорот?
2. Дали ќе може да се поврзе од СИТЕ компјутери, а не само од Steam Machines?
3. Дали ќе можат да се играат сите игри шо ги имаш инсталирано на PC или само тие игри шо ги имаш купено на Steam?
4. Ако го порачаш Steam Controller, ќе доаѓа со два џојстика или само еден ?
5. Ќе може да се купува со парите шо ги имаш на Steam акаунтот или ќе мора од друго место да ги купвиш работиве ?

Многу јако изгледа ова, btw.

Steam Link is designed to take advantage of the horsepower you already have in your home, streaming from your current gaming computer.Virtually every game that your PC runs can be played over Steam Link.

Како што гледам, ќе може секоја игра да се игра, и нема да ти треба машина со SteamOS односно Steam Machine.

10 години 2к games. Попуст и до 80%.
Најужасни издавачи во свет. Mafia 2 и факинг Duke Nukem Forever уште ги држат на 30 евра редовна цена :facepalm:

Најужасни издавачи во свет. Mafia 2 и факинг Duke Nukem Forever уште ги држат на 30 евра редовна цена :facepalm:

Ја даваа Mafia 2 без пари пред некое време, си требал да ја начекаш :D

И GTA IV со EFLC се по 20 евра, така да кога ќе видиш кога им е Parent Company, што друго ќе очекуваш?

Ја даваа Mafia 2 без пари пред некое време, си требал да ја начекаш :D

Кога било тоа? :eek:

Ако 2К се најужасни издавачи, што се ЕА и Ubisoft? :D
Шала на страна, 21 наслов за 45 евра даваат, се исплати ептен...

(Му се пуштивме сите на олдскул :D)

И GTA IV со EFLC се по 20 евра, така да кога ќе видиш кога им е Parent Company, што друго ќе очекуваш?
Кога било тоа? :eek:

GMG_free_game.jpg

Пред 2 години било у пм... :) Требаше само да се гласа Video Game Awards (игри подредени по категории) и на крај си бираш дали Mafia 2 или ова лајново. Нормално, си ја земав првава :)

Пред 2 години било у пм... :) Требаше само да се гласа Video Game Awards (игри подредени по категории) и на крај си бираш дали Mafia 2 или ова лајново. Нормално, си ја земав првава :)

Тогаш стимот само за дота служел, за ништо друго. А и не сум му обрнувал внимание многу, па затоа и ништо не сум гагнал.

Зошто неможам да купам игра од G2A ?
- Your payment was rejected.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom