Steam: Официјална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
Работи DayZ со основната ArmA 2 или само со Combined Operations? И дали ако ја земам Operation Arrowhead, играта ќе ми се апгрејдува во Combined Operations?
Мислам дека може да ја купиш само Arrowhead ($10) и да користиш пиратска Arma II

Јас ја имам оргинал Arma II ја даваа бесплатно од Green Man Gaming. Ќе може со таа да се игра DayZ?

Јас ја имам оргинал Arma II ја даваа бесплатно од Green Man Gaming. Ќе може со таа да се игра DayZ?

Не, ти треба и Operation Arrowhead, која чини 10$ на Amazon моментално. Ама истотака треба да запамтите дека бесплатната варијанта изгледа различно, односно е погрда во споредба со оригиналот, и нема модови за истата. Ниту пак single-player, колку што запамтив.
А за 5$ повеќе, ја добиваш и оригиналната ArmA 2, исто на Amazon, и нема да те боли глава.

Не, ти треба и Operation Arrowhead, која чини 10$ на Amazon моментално. Ама истотака треба да запамтите дека бесплатната варијанта изгледа различно, односно е погрда во споредба со оригиналот, и нема модови за истата. Ниту пак single-player, колку што запамтив.
А за 5$ повеќе, ја добиваш и оригиналната ArmA 2, исто на Amazon, и нема да те боли глава.
Ја имам оригиналната, беше бесплатна на GMG со купон (не грдата бесплатна). Значи Arrowhead само ми фали.

Повеќето од тие беа веќе во бундле за поефтино.

Нема кајгана стим група ?

Ја зедов GOTY верзијата за 6 TF2 клучеви. Едвај чекам да ја пробам.

Многу касно видов иначе би ја зел Red Orchestra 2 барем од овие неколку саати што ја поиграв делува интересно а и не е баш noob friendly секое убиство делува заслужено.

Многу касно видов иначе би ја зел Red Orchestra 2 барем од овие неколку саати што ја поиграв делува интересно а и не е баш noob friendly секое убиство делува заслужено.

До утре трае попустот, до кај 6-7 часот попладне, односно 10 сабајле Pacific Standard Time.

Darken
ако видиш некој што се шета низ мапа ко изгубен јас сум тој :)))
haha :) ako vidis Borkac MKD! 96 level so 500 poeni na nekoja mapa ja sum toj :) na [40-1] igram najcesto, od UK e serverot i dobri luge igraat tamu.Pominete

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom