П
Паган-др
Гостин
APB Reloaded од денес free to play.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ископирај си го целиот Steam фолдер.......јас барем така правам одкако ме заеба бекап-от.Едно прашање: Кога правите бекап на Steam игри, дали на некој друг му се дешава све друго да му кочи, да се успорува, па дури и Firefox? Или мојов C:\ плаче за формат?![]()
Најкраток начин ти е од Steam оди на менито и одбери Backup.Едно прашање: Кога правите бекап на Steam игри, дали на некој друг му се дешава све друго да му кочи, да се успорува, па дури и Firefox? Или мојов C:\ плаче за формат?![]()
продавам стим
цена по договор а може замена за некој аккоунти
Не знам дали ова ти е ненамерна грешка или не' сметаш за глупи, али сите знаеме дека стим клиентот е бесплатен. Игрите што ги имаш на него се битни. А ти овдека немаш набројано ништо од тие игри што ги нудиш со акаунтот.
Па нели бесплатна е оваа,f2p?Гледам ја ставиле Age of empires online на стим ама не е достапна за Македонија
Има некоја финта да ја купам преку друга држава и да ја играм овде или некако да го ''излажам'' стим оти сум од америка, англија... ?
Па нели бесплатна е оваа,f2p?
Пробај со линков во прелистувач steam://install/appid
кај appid пиши ја бројчаната идентификација на играта што ја имаат.
Па нели бесплатна е оваа,f2p?
Пробај со линков во прелистувач steam://install/appid
кај appid пиши ја бројчаната идентификација на играта што ја имаат.