Steam: Официјална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
Portal 2 ima sale , ajde navalete momci 5 evra e :)
Само што ја купив, иначе ја имам "превртено" уште првата недела кога излезе (замунда :D ), ама има излезено длц + workshop и креатор на мапи и то. Прва поголема игра што ја имам купено на steam.

Ете ја и мојата прва оригинална игра :D
--- надополнето: 12 мај 2012 во 21:01 ---
Само ме интересира, бесплатни се DLC за Portal 2или се плаќаат?

Ете ја и мојата прва оригинална игра :D
--- надополнето: 12 мај 2012 во 21:01 ---
Само ме интересира, бесплатни се DLC за Portal 2или се плаќаат?

Погоре веќе кажаа, бесплатни се.

http://www.amazon.com/gp/feature.html/?tag=cheapassgam08-20&docId=1000800391

Голем број на игри, повеќето доаѓаат со стим клуч. Треба да пишува "Steam client required for installation" на крај.
Се арно ама може ли од кај нас да се купува од Амазон? Таму пишува дека работи само за САД.

Е сега имам наслушано дека ако кај billing address внесеш американса адреса ќе проработи, ама немам пробано.

Работи 100%, имам купувано. Само стај ус адреса. 90210 Beverly Hills

ArmA 2: CO за $15 изгледа ептен примамливо, со оглед на тоа што тоа е во моментов најевтин начин да се игра DayZ (причината зошто 2 години стара игра е сега најпродавана на Steam). Ама клучот што го даваат не се активира на Steam =/

ArmA 2: CO за $15 изгледа ептен примамливо, со оглед на тоа што тоа е во моментов најевтин начин да се игра DayZ (причината зошто 2 години стара игра е сега најпродавана на Steam). Ама клучот што го даваат не се активира на Steam =/

И јас се мислев да ја земам, таман имам 18$ на Amazon сметката... Штознам. Ај ако ја земеш, кажи. :)

Работи DayZ со основната ArmA 2 или само со Combined Operations? И дали ако ја земам Operation Arrowhead, играта ќе ми се апгрејдува во Combined Operations?

Колку што прочитав, ArmA 2 + Operation Arrowhead = ArmA 2: CO, така да, ако ја земеш и Arrowhead, би требало да го добиеш тоа... Ама којзнае. Ако планираш од Amazon да си ја купиш, иста цена се, не ти менува ништо. Поарно купи си ја ArmA 2: CO.

Кој ќе го реши проблемов , ќе му бидам вечно благодарен!
Значи од стеамов имам Усернаме , Пасворд , Прашајне , Одговор , СЕ!
Само емаилот не одамна ми беше хакнат од стеамот.. Фората е што неможам да влезам пошто бара код , кој стига на емаил за активирајне на стеамот , пошто неодамна го преинсталирав компијутеро :mad:

Кој ќе го реши проблемов , ќе му бидам вечно благодарен!
Значи од стеамов имам Усернаме , Пасворд , Прашајне , Одговор , СЕ!
Само емаилот не одамна ми беше хакнат од стеамот.. Фората е што неможам да влезам пошто бара код , кој стига на емаил за активирајне на стеамот , пошто неодамна го преинсталирав компијутеро :mad:

Отвори си сметка/account тука, отвори тикет, и објасни им го проблемот. Ама пошто се бавни, најверојатно ќе ти вратат за 2-3 дена. Гледај да објасниш се', за да ти одговарат директно, а не да те прашаат уште нешто плус, па да се издолжи целата работа повеќе.

Работи DayZ со основната ArmA 2 или само со Combined Operations? И дали ако ја земам Operation Arrowhead, играта ќе ми се апгрејдува во Combined Operations?

Како што кажа Toneh, за DayZ требаат двете игри, сеедно дали Combined Operations или бесплатната верзија од ArmA 2 + Operation Arrowhead. Ако ја имаш претходно купено A2 можеш да ја земеш само OA, само треба да се инсталираат една врз друга.

Веројатно ќе одам утре да ставам пари на сметка, па ќе им фрлам некој долар на Amazon.. само да тестирам вечерва дали кантава ќе даде барем 20 fps на 800x600 :)

Edited by a moderator: It's Toneh now. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom