Steam: Официјална дискусија

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Работи DayZ со основната ArmA 2 или само со Combined Operations? И дали ако ја земам Operation Arrowhead, играта ќе ми се апгрејдува во Combined Operations?
Мислам дека може да ја купиш само Arrowhead ($10) и да користиш пиратска Arma II

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325
Јас ја имам оргинал Arma II ја даваа бесплатно од Green Man Gaming. Ќе може со таа да се игра DayZ?

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Јас ја имам оргинал Arma II ја даваа бесплатно од Green Man Gaming. Ќе може со таа да се игра DayZ?
Не, ти треба и Operation Arrowhead, која чини 10$ на Amazon моментално. Ама истотака треба да запамтите дека бесплатната варијанта изгледа различно, односно е погрда во споредба со оригиналот, и нема модови за истата. Ниту пак single-player, колку што запамтив.
А за 5$ повеќе, ја добиваш и оригиналната ArmA 2, исто на Amazon, и нема да те боли глава.

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325
Не, ти треба и Operation Arrowhead, која чини 10$ на Amazon моментално. Ама истотака треба да запамтите дека бесплатната варијанта изгледа различно, односно е погрда во споредба со оригиналот, и нема модови за истата. Ниту пак single-player, колку што запамтив.
А за 5$ повеќе, ја добиваш и оригиналната ArmA 2, исто на Amazon, и нема да те боли глава.
Ја имам оригиналната, беше бесплатна на GMG со купон (не грдата бесплатна). Значи Arrowhead само ми фали.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Повеќето од тие беа веќе во бундле за поефтино.

Нема кајгана стим група ?

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Ја зедов GOTY верзијата за 6 TF2 клучеви. Едвај чекам да ја пробам.

Член од
25 јули 2009
Мислења
229
Поени од реакции
170
Многу касно видов иначе би ја зел Red Orchestra 2 барем од овие неколку саати што ја поиграв делува интересно а и не е баш noob friendly секое убиство делува заслужено.

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Многу касно видов иначе би ја зел Red Orchestra 2 барем од овие неколку саати што ја поиграв делува интересно а и не е баш noob friendly секое убиство делува заслужено.
До утре трае попустот, до кај 6-7 часот попладне, односно 10 сабајле Pacific Standard Time.

Член од
9 мај 2011
Мислења
278
Поени од реакции
65
eddy kako tie nikot? moze ke se sretneme vo nekoj bitka :)

Член од
9 мај 2011
Мислења
278
Поени од реакции
65
Darken
ако видиш некој што се шета низ мапа ко изгубен јас сум тој :)))
haha :) ako vidis Borkac MKD! 96 level so 500 poeni na nekoja mapa ja sum toj :) na [40-1] igram najcesto, od UK e serverot i dobri luge igraat tamu.Pominete

Kajgana Shop

На врв Bottom