Steam: Официјална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
И Everquest II е од денес на Steam. F2P е веќе некое време ако не се лажам.

За тие што ја пропуштија Oblivion (-75%) пред неколку недели, еве ја пак.

Се надевам дека во скоро време ќе ги видиме и Morrowind и Fallout 3 со ваков попуст. :)

Едно прашање: Кога правите бекап на Steam игри, дали на некој друг му се дешава све друго да му кочи, да се успорува, па дури и Firefox? Или мојов C:\ плаче за формат? :)

Едно прашање: Кога правите бекап на Steam игри, дали на некој друг му се дешава све друго да му кочи, да се успорува, па дури и Firefox? Или мојов C:\ плаче за формат? :)
Ископирај си го целиот Steam фолдер.......јас барем така правам одкако ме заеба бекап-от.

П.С. стави си ги игрите на друга партиција после формат за да немаш проблем со пренатрупаност...зш STEAM прави нон-стоп по некој апдејт.

Најкраток начин ти е од Steam оди на менито и одбери Backup.

Најефикасен начин ти е рачно игрите од Steam\Steamapps папката да ги комресираш во rar или 7z.

Најбрз цела папка steamapps ископирај ја настрана.

продавам стим

цена по договор а може замена за некој аккоунти

продавам стим

цена по договор а може замена за некој аккоунти
:facepalm:

Не знам дали ова ти е ненамерна грешка или не' сметаш за глупи, али сите знаеме дека стим клиентот е бесплатен. Игрите што ги имаш на него се битни. А ти овдека немаш набројано ништо од тие игри што ги нудиш со акаунтот.

:facepalm:

Не знам дали ова ти е ненамерна грешка или не' сметаш за глупи, али сите знаеме дека стим клиентот е бесплатен. Игрите што ги имаш на него се битни. А ти овдека немаш набројано ништо од тие игри што ги нудиш со акаунтот.

Фала на корекција брат, го пишував на брзинка и сум утнал... Фала!
Иначе стим игра кантер страјк 1.6, само таа ја играм јас, има и халфлајф (ако не погрешив пак)

Фала...

Гледам ја ставиле Age of empires online на стим ама не е достапна за Македонија :confused:
Има некоја финта да ја купам преку друга држава и да ја играм овде или некако да го ''излажам'' стим оти сум од америка, англија... ?

Гледам ја ставиле Age of empires online на стим ама не е достапна за Македонија :confused:
Има некоја финта да ја купам преку друга држава и да ја играм овде или некако да го ''излажам'' стим оти сум од америка, англија... ?
Па нели бесплатна е оваа,f2p?

Пробај со линков во прелистувач steam://install/appid

кај appid пиши ја бројчаната идентификација на играта што ја имаат.

Имам пробано вака, работи и за другите f2p што не ги отвара.

А каде да ја најдам таа бројчана идентификација? (прилично сум нов на стим па уште не знам некои работи)

Иначе се води како F2P ама има Premium Civ. Packs со кои добиваш некои подобри апгрејди, војници... Овие пакови се моментално на попуст и за секоја цивилизација коштаат по 5$ . (доволно е само за една да купиш :) )

Епа вака. Врската до веб страницата од играта е http://store.steampowered.com/app/105430/
Значи тоа 105430 е бројчана идентификација.

И сеа ти само отвори го ова steam://install/105430 и инсталирај ја.

А купување игри што се регионално ограничени е веќе попроблематично. Инсталирај ја и види дали од мениата внатре не ти јавува ниеден проблем за купување на додатоците. Ако нема, стави си пари на паричникот од Стим (Steam wallet) и земи што сакаш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom