Steam: Официјална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
интересна работа ова маркетов од итемот што се зема на победена партиа на дота се земаат негде по 0,20е што мислам дека не е лошо ќе можи да се земи некоја игра гратис

иначе до кога ќе трај овај евентов на дота 2?
Како од победена партија?

Според мене најдобар пакет за Valve фановите е овај . Сите игри се опфатени за 35евра.

Според мене најдобар пакет за Valve фановите е овај . Сите игри се опфатени за 35евра.
Скапо е ова :/. Мене некако ми нема смисла да се купуваат игри што се 10 години стари, па уште помалку ако се веќе играни.

Најарно, спроед мене, е да се купи само тоа што е релативно ново, неиграно и те интересира... и е доволно евтино. Еве од Валв нека биди тоа ЦС:ГО, л4д2 и сл.
--- надополнето: 28 декември 2012 во 01:33 ---
Всушност што сакав да кажам. Ако веќе некој е решен да троши 35 евра, нека ги потроши на нови игри, од најразлични типови, издавачи и сл, а не пакет од еден издавач од кој ќе игра само 2 игри.

Најарно, спроед мене, е да се купи само тоа што е релативно ново, неиграно и те интересира... и е доволно евтино. Еве од Валв нека биди тоа ЦС:ГО, л4д2 и сл.

Portal 2? :icon_mrgr:

Скапо е ова :/. Мене некако ми нема смисла да се купуваат игри што се 10 години стари, па уште помалку ако се веќе играни.

--- надополнето: 28 декември 2012 во 01:33 ---
Всушност што сакав да кажам. Ако веќе некој е решен да троши 35 евра, нека ги потроши на нови игри, од најразлични типови, издавачи и сл, а не пакет од еден издавач од кој ќе игра само 2 игри.
Абе другар ти викам значи има луѓе шо сакат да ги имаат игрите од Valve. Еве пример јас ги иам скоро сите освен Half-Life епизодите.

Абе другар ти викам значи има луѓе шо сакат да ги имаат игрите од Valve. Еве пример јас ги иам скоро сите освен Half-Life епизодите.
Ама епизодите нели ти се одамна изиграни? Сега ако ги купиш ќе ти стојат само за украс.

:ROFLMAO::ROFLMAO:

ЕЕ ко ја хејтав Портал 2 пред година и пол. Тоа беа црни времиња :D.

Знае ли некој дали е вистина ова http://steamgratis.com/index.php?id=20114
Линкот е мој реферал и пишува дека за секои 25 клика можеш да си одбереш игра за беспари. Ако е вистина ај да си помогнеме сите да земеме по една игрица :)

Знае ли некој дали е вистина ова http://steamgratis.com/index.php?id=20114
Линкот е мој реферал и пишува дека за секои 25 клика можеш да си одбереш игра за беспари. Ако е вистина ај да си помогнеме сите да земеме по една игрица :)
Само да кликнеш треба или да се регистрираш преку тој линк .. јас кликнав на твојот еве го мојот кој сака нека кликне да видам дали е така
http://steamgratis.com/index.php?id=20523
--- надополнето: 31 декември 2012 во 21:58 ---
Функционирало ова бе... 2 поени досега :D

^Не се лажете, не функционира :)
Јас собрав преку 15 поени, да, ми ја дозволи опцијата за демек да превземам некој кеј, али за да го земеш треба да исполниш survey :)
Така да.. FAKE!

само steamgifts им верувам од овие другите..цк

симнав age of empires on line и преку steam да се оклучам да играм, направив и сметка и ми вика некој 25 цифрен key да внесам, а тој key нигде го нема.

зошто бара кеу кога веќе се симнав и се внесов од страната на age of empires?

симнав age of empires on line и преку steam да се оклучам да играм, направив и сметка и ми вика некој 25 цифрен key да внесам, а тој key нигде го нема.

зошто бара кеу кога веќе се симнав и се внесов од страната на age of empires?
Провери на маил да не ти стигнало нешто. И јас знам ја играв ама да ме убиеш незнам дали имав проблеми со Steam

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom