Steam: Официјална дискусија

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.879
Поени од реакции
21.807
имате serious sam 3 за 4.19 евра .... играта е фантастична , забава која нема да ја најдете во ни една друга игра :)

препорачувам !!!

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
интересна работа ова маркетов од итемот што се зема на победена партиа на дота се земаат негде по 0,20е што мислам дека не е лошо ќе можи да се земи некоја игра гратис

иначе до кога ќе трај овај евентов на дота 2?
Како од победена партија?

DéJà Vu

hehehehe
Член од
6 мај 2012
Мислења
813
Поени од реакции
446
Според мене најдобар пакет за Valve фановите е овај . Сите игри се опфатени за 35евра.

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Според мене најдобар пакет за Valve фановите е овај . Сите игри се опфатени за 35евра.
Скапо е ова :/. Мене некако ми нема смисла да се купуваат игри што се 10 години стари, па уште помалку ако се веќе играни.

Најарно, спроед мене, е да се купи само тоа што е релативно ново, неиграно и те интересира... и е доволно евтино. Еве од Валв нека биди тоа ЦС:ГО, л4д2 и сл.
--- надополнето: 28 декември 2012 во 01:33 ---
Всушност што сакав да кажам. Ако веќе некој е решен да троши 35 евра, нека ги потроши на нови игри, од најразлични типови, издавачи и сл, а не пакет од еден издавач од кој ќе игра само 2 игри.

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.165
Поени од реакции
6.046
Најарно, спроед мене, е да се купи само тоа што е релативно ново, неиграно и те интересира... и е доволно евтино. Еве од Валв нека биди тоа ЦС:ГО, л4д2 и сл.
Portal 2? :icon_mrgr:

DéJà Vu

hehehehe
Член од
6 мај 2012
Мислења
813
Поени од реакции
446
Скапо е ова :/. Мене некако ми нема смисла да се купуваат игри што се 10 години стари, па уште помалку ако се веќе играни.

--- надополнето: 28 декември 2012 во 01:33 ---
Всушност што сакав да кажам. Ако веќе некој е решен да троши 35 евра, нека ги потроши на нови игри, од најразлични типови, издавачи и сл, а не пакет од еден издавач од кој ќе игра само 2 игри.
Абе другар ти викам значи има луѓе шо сакат да ги имаат игрите од Valve. Еве пример јас ги иам скоро сите освен Half-Life епизодите.

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Абе другар ти викам значи има луѓе шо сакат да ги имаат игрите од Valve. Еве пример јас ги иам скоро сите освен Half-Life епизодите.
Ама епизодите нели ти се одамна изиграни? Сега ако ги купиш ќе ти стојат само за украс.

:ROFLMAO::ROFLMAO:

ЕЕ ко ја хејтав Портал 2 пред година и пол. Тоа беа црни времиња :D.

Член од
16 јануари 2011
Мислења
362
Поени од реакции
127
Знае ли некој дали е вистина ова http://steamgratis.com/index.php?id=20114
Линкот е мој реферал и пишува дека за секои 25 клика можеш да си одбереш игра за беспари. Ако е вистина ај да си помогнеме сите да земеме по една игрица :)

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Знае ли некој дали е вистина ова http://steamgratis.com/index.php?id=20114
Линкот е мој реферал и пишува дека за секои 25 клика можеш да си одбереш игра за беспари. Ако е вистина ај да си помогнеме сите да земеме по една игрица :)
Само да кликнеш треба или да се регистрираш преку тој линк .. јас кликнав на твојот еве го мојот кој сака нека кликне да видам дали е така
http://steamgratis.com/index.php?id=20523
--- надополнето: 31 декември 2012 во 21:58 ---
Функционирало ова бе... 2 поени досега :D

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
^Не се лажете, не функционира :)
Јас собрав преку 15 поени, да, ми ја дозволи опцијата за демек да превземам некој кеј, али за да го земеш треба да исполниш survey :)
Така да.. FAKE!

sickjoce

Ненормален
Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.233
Поени од реакции
338
само steamgifts им верувам од овие другите..цк

Член од
31 март 2008
Мислења
2.596
Поени од реакции
1.927
симнав age of empires on line и преку steam да се оклучам да играм, направив и сметка и ми вика некој 25 цифрен key да внесам, а тој key нигде го нема.

зошто бара кеу кога веќе се симнав и се внесов од страната на age of empires?

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
симнав age of empires on line и преку steam да се оклучам да играм, направив и сметка и ми вика некој 25 цифрен key да внесам, а тој key нигде го нема.

зошто бара кеу кога веќе се симнав и се внесов од страната на age of empires?
Провери на маил да не ти стигнало нешто. И јас знам ја играв ама да ме убиеш незнам дали имав проблеми со Steam

Kajgana Shop

На врв Bottom