Steam Guard е сервисот што ти го бара кодот кој ти го праќаат преку мејл, секогаш кога ќе се логираш од нов компјутер, или?Oh, goodie.
Имате вклучено Steam Guard, така?
Тоа е тоа.Steam Guard е сервисот што ти го бара кодот кој ти го праќаат преку мејл, секогаш кога ќе се логираш од нов компјутер, или?
Со paypal никогаш не ми успеало, им пишав и тикет али ништо, не го средија. Со картица немам никаков проблем.Дечки, успеал некој да префрли пари од PayPal на Steam Wallet, и дали некој успеал да купи нешто директно од својот PayPal?
So kartica jas si zimam......Visa E. od UniСо paypal никогаш не ми успеало, им пишав и тикет али ништо, не го средија. Со картица немам никаков проблем.
Некако слаб почеток.. нема некои големи попусти, освен може за Portal 2 (7,64€) и Mass Effect 2 (5€), ако некој сеуште ги нема играно. Од друга страна, пак, не знам што би купил веќе од Steam..Thanksgiving распродажбата на Steam почнува денес. Информацијава е од сигурни извори.Така да очекувајте за едно 2 саати да бидат постирани диловите за првиот ден од распродажбата.
--- надополнето: Nov 23, 2011 5:59 PM ---
Се ближи, веќе неколку игри се на 50% попуст, можете да ги видите во Specials на главната страна од Steam Store. Ќе постирам за неколку минути кога ќе биде официјално.