Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Каква заблуда ! Ако си во крвно сродство со некој не значи дека ти е близок пријател, мислам нема потреба од објаснување. После имало разочарување, е ќе има кога на ваков начин се дефинира кој ти е вистински пријател.
Едно прашање: во вистински пријатели мора да спаѓаат браќата односно сестрите и родителите, или тоа е постепено и долго нешто кое не може да ти се наметне и се случува спонтано и природно...!?
Секој си кажува свое мислење од лично искуство. Од своја гледна страна јас ја кажав вистината за мене и што мислам околу пријателството. Не дека не можеш да имаш пријател во крвно сродство, но сепак крв си е крв нели?
Па добро јас не мислам така. Во многу случаеви ми е докажано дека најблиските ми се и најблиски пријатели.Во ред е личното искуство. Но крвта останува само тоа што е црвена течност што живот значи и нема никаква врска со блискост во пријателска смисла освен ако не е случајно.
А ви се случило да ждригнете додека пиете кокакола? о_О"
Најчесто се случува откога ќе ја испијам
Како и сите други и јас сум била разочарана и мислам дека нема некој што не бил. Таков е животот, еднаш ти е ок со некого, после некое време не ти е и се во круг.
Не значи дека некогаш нема да најдеш личност што нема да те разочара, иако тоа на денешно време е реткост. Ама ајде, надежта последа умира.
Мене па некад ми се дешава дур ја пијам..
Онака 2-3 голтки зиам, и ме тера да ждригнам.. Чудно е..
А у нос тоа газираното ти има влезено? о_О
се сложуем у потпуностсекое живо биче е покварено![]()
Да, сум била разочарана од пријателите и тоа многу пати. Последнава година не дозволувам никој да ме разочара бидејќи тргнувам од фактот дека секое живо биче е покварено![]()