Ставрогин исчезна, а исто и Лет3 (Летко) ?! Живи ли се![]()
Мигрантииии идаааааат

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ставрогин исчезна, а исто и Лет3 (Летко) ?! Живи ли се![]()
Имате поздрав од Чичко Лет, жив и здрав е ништо не го фрка баш си е топ а исто и СтавроСтаврогин исчезна, а исто и Лет3 (Летко) ?! Живи ли се![]()
Во влада е со мене и Лет3.Се вработи на државно, нема зошто да биде повеќе на форумов.
Pa sto ne ischeznesh i tiВо влада е со мене и Лет3.
Таман си ти Берик,само знаеш да забегаш во некои десничарски,националистички и конзервативни трипови.Еј не заебавај, има доста мудри тука. Ја, на пример.
> "Го читав од 2011"Ставро кој како сака нека рече,беше еден од најрационалните,најмудрите членови на форумов.
99,99 % можат вода да му носат.
Уживав кога го читав уште од 2011,особено во делот на философија.
Ретко кој во државава е таков.Многу ретко.
До исхраната е.Еј не заебавај, има доста мудри тука. Ја, на пример.
Тури му чурот у рационалноста.Ставро кој како сака нека рече,беше еден од најрационалните,најмудрите членови на форумов.
99,99 % можат вода да му носат.
Уживав кога го читав уште од 2011,особено во делот на философија.
Ретко кој во државава е таков.Многу ретко.
Тамам е, а арна е и земјата што го држиТаман си ти Берик,само знаеш да забегаш во некои десничарски,националистички и конзервативни трипови.
Чуден играч си.
Што е чудно? Македонче, читал читал, почнал да пречитува, на крај се зачленил> "Го читав од 2011"
> член од 2021
Каква врска има овоа ?> "Го читав од 2011"
> член од 2021
Форумот го читам многу одамна по препорака на еден другар.Не сакав да правам профил од разно-разни причини,највеќе од немукает што би рекле старите.Имам другари кои почнале да го читаат и пред мене,а уште немаат профил на форумов.
Да не мислиш дека сум Ставро ?интересно како се јавуваш у твојата тема
интересно како се јавуваш у твојата тема