DeviAngel
Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Не лажи, Вучиќ те плаќаБаниран сум. Плус тука сум донесен да ја одржувам активноста на форумов и високото ниво на хумор истотака.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не лажи, Вучиќ те плаќаБаниран сум. Плус тука сум донесен да ја одржувам активноста на форумов и високото ниво на хумор истотака.
...емпатија до гуша! ме интересира дали некогаш бил модератор на Кајгана форумот?Ставрогин беше невидено ѓубре од човек, тотално некултурен, дрзок, безобразен...така да се му пропаѓа у вода, бадијала му е на таков човек и интелигенција, лепота, пари, кога во душа е тешка мизерија.
Мислам дека таква тралалајка @Acid не би поставил за модератор....емпатија до гуша! ме интересира дали некогаш бил модератор на Кајгана форумот?
@StoleD, гледај како истражува да не би случајно да си Ставро...емпатија до гуша! ме интересира дали некогаш бил модератор на Кајгана форумот?
Не дека го нема на форумов и не знам што се закачате па послем плачете кај AcidМислам дека таква тралалајка @Acid не би поставил за модератор.
Не бе душо, не се закачаме, само муабет си правиме, а што се однесува дека плачеме кај Ацид, е грешка си голема.Не дека го нема на форумов и не знам што се закачате па послем плачете кај Acid
Демначко- оговарачкиот ген мора да го оджаваат у форма. Ако не копаат по неговата приватност ќе копаат по туѓа па после ќе им испраќаат криптирани пораки со негова слика, влезени у филм дека се Коза Ностра а не две баби.@StoleD, гледај како истражува да не би случајно да си Ставро![]()
Пуна ти е устата исплукај се па продолжи.@StoleD, гледај како истражува да не би случајно да си Ставро![]()
Кажи бе лепи?Пуна ти е устата исплукај се па продолжи.