Стари, а добри игри

• Креатор на темата Креатор на темата -HRO
  • Време на започнување Време на започнување
dotclear.gif
926517_62934_front.jpg

Изгледа како и постарата....закон ќе ја спуштам :vozbud:

Многу добри игри сте ставиле сите, морам тоа да го кажам. :)
Инаку и јас сега да набројам некои...
- Crash Team Racing :)
- Resident Evil 3: Nemesis
- Tomb Raider 3 и 4
итн...

Би ги издвоил Мидтаун маднес и гта 1 :)

Навистина прекрасни игри, кои заслужуваат да се имаат на пц :)

Na ova igra igrav cel den no ednas ja izbrisav a nemav net da ja simnam i ja barav po prodavnici za kompjuteri ama nisto nikade ja nemase pa po edna godina barajne kladov net i ja spustiv.

Unreal Tournoment 2003.

Еvergreen.

command-and-conquer-red-alert-2.jpg

Сеуште со другари ја плескаме мрежно во некое нет-кафе :vozbud:

mene najzakon stara igra definitivno mi e serious sem
mnogu zakon igra bese,ke ja zemam i sega malce da ja poigram :zlo:
:pos2::pos2::pos2:

Сите серијали на point'n'click авантури... Monkey Island, Broken Sword, Leisure Suit Larry... Минаја тија времиња.=(

Mac,obelezi ja ovaa tema kako vazna za da se potsetime na nekoj dobri a stari igri

Стари и добри, па освен Nightwalker што ги спомена тие авантури кои беа навистина нешто одлично (доста од нив проследени со голема доза хумор), би ја додал РПГ играта Teh Elder Scrolls 3: Morrowind
256px-MorrowindCOVER.jpg

Можеше со месеци/години да се игра и да не здосади. Тргување, дипломатија, лажење, квестови, гилдови (здруженија) open-ended игра. Посебно што на времето (2002) беше визуелно одлично сработена.

800px-Morrowind1.jpg

Уште ја чувам на CD, купено далечната 1999 :) Последно што ја играв беше сега летово и стасав до најпоследната мисија што е, ама ме смрзи некако, неколку пати неможев да ја поминам и ја оставив така... за некои подобри времиња :)
Јас додека не ја превртев немав мира на душата :) Сигурно не можеш да ја минеш онаа последна мисија со околу 10тина полициски коли :) Така е нели? :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom