(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
koga fergi zbori jas ubavo se koncentriram za da go razberam so zbori i jas se cudam kako samo igracite go razbirat aj anglicanite kako taka ke go razberat ama drugite sigurno nekoj preveduva

Имаат интересен акцент британците, оној англискиот е баш фин за слушање, ама ирскиот на пример, треба да оди со титлови од доле за да го разбереш. Ако го наследи Рој Кин на САФ, е тогаш ќе е интересно.
За играчот кој веројатно е нов член на Јунајтед се зборува дека е Димчо, и САФ изјавил дека пред почетокот на сезоната Бербатов ќе биде во Јунајтед. Наздравје нов играч.

Имаат интересен акцент британците, оној англискиот е баш фин за слушање, ама ирскиот на пример, треба да оди со титлови од доле за да го разбереш. Ако го наследи Рој Кин на САФ, е тогаш ќе е интересно.
За играчот кој веројатно е нов член на Јунајтед се зборува дека е Димчо, и САФ изјавил дека пред почетокот на сезоната Бербатов ќе биде во Јунајтед. Наздравје нов играч.

Dim4o neka potpise prvo. :helou:

Boss: Ronaldo's staying put

"The meeting went well - I think we both put across our points of view. I can say he'll be a Manchester United player next season. That's our stance - he won't be sold."

- Sir Alex Ferguson

А на ку*от сега! :pos:

Boss: Ronaldo's staying put

"The meeting went well - I think we both put across our points of view. I can say he'll be a Manchester United player next season. That's our stance - he won't be sold."

- Sir Alex Ferguson

А на ку*от сега! :pos:
Подобра вест не можев да прочитам денеска. Знаев дека стариот лисец одамна ја има средено работава. Пастирај им го ова во Реал Мадрид фан клубот. Да умрат од мака, иако сега не го сакаат во нивниот тим. Хихи
:salut:

Тука ќе прочитаат бе не се секирај, ти да не мислеше дека не влеваат овде ? :pos:

Незнам што чекаа толку време, или можеби тестираа кој ќе почне да скока прв...

Подобра вест не можев да прочитам денеска. Знаев дека стариот лисец одамна ја има средено работава. Пастирај им го ова во Реал Мадрид фан клубот. Да умрат од мака, иако сега не го сакаат во нивниот тим. Хихи
:salut:
ах како го сакаат,само не сакаат да кажат.виде сам,од една страна ги сакам најдобрите од друга страна не ни треба... па кој к*р

Сега сите да им речеме едно големо FUCK OFF на Раул Задрид :bip:

Сега сите да им речеме едно големо FUCK OFF на Раул Задрид :bip:

Да ги оставиме нека патат ко увек, кај им се 5349875394867 засилувања шо си ги поставуваат за цел секоја година, посебно оваа? :)
Лоозери
А за Шминкерот ми е мило што останува, ќе корне и оваа сезона, таман сеа и најдобар играч ќе биде прогласен мх мх заслужено :helou:

Ќе ги пропушти сите натпревари од Премиер Лигата во Август и Септември ! :tapp::shok:

Ако де, не е само тој за голови задолжен. Плус и Нани ќе добие вистинска шанса да се докаже и да се наметне. Ако дојде бербатов, пеколен напад ќе имаме и нема да се почувствува неговото отсуство!

Да стварно, многумина не го сакаат бугарот, у принцип и ја нејќам бугари, ама говедово ако се земе има да напраи покољ невиден, ќе ги отвара ко пауни сите, башка гигс во најдобри денови и шминкерот или нани има да му сервираат цело време а овој ќе пуни мрежи, нема лабаво, класа е бербатот :)

Ги нема Реал Задрид да пишат на темава, ниту на нивната, изгледа се тешат по мсн:).
Сироти тие, мора секоја година во шопинг да идат, како тоа со истите играчи од минатата сезона? Ако беше клубот Реал Мадрид човек, гарант ќе беше некоја шмизлица.
Блатер, Блатер... не ни го даваат Роналдо:(:(:(... Блатер : Сега чичо ќе среди :tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom