(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ги нема Реал Задрид да пишат на темава, ниту на нивната, изгледа се тешат по мсн:).
Сироти тие, мора секоја година во шопинг да идат, како тоа со истите играчи од минатата сезона? Ако беше клубот Реал Мадрид човек, гарант ќе беше некоја шмизлица.
Блатер, Блатер... не ни го даваат Роналдо:(:(:(... Блатер : Сега чичо ќе среди :tapp:
Реал Мадрид си пишуваат на својата тема и си дискутираат.Ако Реал Мадрид пишат на оваа тема ке бидат избришани затоа повелете на нашата тема и дискутирајте.

А уште држите играчи со сила во тимот?

Реал Мадрид си пишуваат на својата тема и си дискутираат.Ако Реал Мадрид пишат на оваа тема ке бидат избришани затоа повелете на нашата тема и дискутирајте.

А уште држите играчи со сила во тимот?

Па дојдете и вие дискутирајте овде,само ако почните со пцовки ќе сте избиршани,ние како дискутиравме кај вас,така можете и вие кај нас.

и не држиме со сила играчи,него му е супер во Мен Ју и после ќе викате не сте го сакале Роналдо...

Ние навивачит не го сакаме но тој сака.

А добро знаете дека бевме избришани за нормална дискусија затоа во темата на Р.М. се води дискусија 2-3 страни и да продолжиме таму ако имате нешто да додадите на нашите постови!?

Ние навивачит не го сакаме но тој сака.

А добро знаете дека бевме избришани за нормална дискусија затоа во темата на Р.М. се води дискусија 2-3 страни и да продолжиме таму ако имате нешто да додадите на нашите постови!?

епа јас таму јадев бан зашто ве бранев вас во дискусија со фан на Арсенал и не ми е во план пак да се карам со модераторите...

епа јас таму јадев бан зашто ве бранев вас во дискусија со фан на Арсенал и не ми е во план пак да се карам со модераторите...
Не знам за тоа, ама сигурно не било по барање на навивачите на Р.М. затоа што баш ни беше интересна дискусијата, зашто бевме во предност нели:).Никогаш не бегам од квалитетна дискусија

Секој во свој фан клуб, за мене на пример само овој постои, се друго ми е шит :helou:
btw Red's Bid for Berba Нели Ферги криеше од јавноста до кого е упатена понуда, башка имаше некои комбинации со други играчи ама види ти кој доаѓа по се изгледа :)

а кој рече некогаш дека роналдо ќе си оди
Тоа беа фантазиите на марка ас блатер и калдерон секако
И како што кажа САФ и предходно дека Роналдо не е за продажба и дека целата ситуациај се напумпа додека тој бил на одмор ама кога се вратил од одмор кога ги подбрал сите.

И не го вреѓајте Берба не е он бугар Македонец е од Пиринот е затоа и омилени песни му се македонските е сега што одбрал погрешна репрезентација тоа е друг проблем:salut:

еј заборавив ова е нешто ново ММЕ кој прв почна
тука па и тука
Баш ме интересира што ќе пресудат сепак мислам дека ќе плати некој со неговите милиони

Ќе си плати парична казна и тоа е тоа.. завршена работа..

Еј го знаете ли тоа дека татко му на бербатов играл цело време во Брегалница Делчево фудбал тој си е чист македонец и во бугарија му викат македонецот.

ИИИИИИИИИИ официјално, РОНАЛДО ОСТАНУВА ВО МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД. Повеќе.

Ej абе сто му сте се исплашиле на Кристиано та ако си оди нека си оди ... се карате за ништо .. интересна изјава дал Рои...If a player wants to leave, all he has to do is train with the wrong attitude and I guarantee you’d p*** off any manager,” Keane said in The Sun.така да ако роналдо сака навистина да си оди ке го стори тоа и знае како а сеа кој со рекол е глупо да се дискутира ако се за веруванје сите сајтови футбало до сеа немаше да постои,ПА и да си оди роналдо нема манчестер да пропадни или мозеби сонцето нема да изгрее

Ej Зикс ќе најдеш линк за натпреварот утре???

хаха...
Не се сомневам,само прашувам за сигурно:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom