(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И сега веднаш треба да ги внесе Роналдо и Тевез, одма да заиграме офанзивно, не да чека до 70-та минута да види што ќе биде. И да загубиме, пак ќе бидеме шампиони ваљда, ќе се тешиме така, ама во вакви дуели треба да се докажеме најмногу.
Ебати тактиката, ебати.

Абе ако изгубиме и после пак со таква игра ќе неможеме да го тепаме ни Виган, ни В.Хем!

Леле, не ме потсетувај сега и на тоа. СВЕСТИ СЕ БЕ ФЕРГУСОН, што ти е?

Леле не ми се верува каква игра глупава па на Фергусон дека му е паметот со ваков состав на Стемфорд ај против Арсенал успеа кога ги тепавме 4-0 ама тоа е само еднаш ќе испокршам се по дома а тоа копилето циганско ДРОГА крф да сере ега да не виде фудбал веќе пичка му матер. Нормално дека ќе губиме кога не игра Роналдо и Тевез а Гигс имам респект према него ама за во пензија е леле колку сум нервозен само ахххххххххххххх Нани не може без Роналдо да игра не може да се снајде кога е сам!!!!!!!!

Aбе со вакви тактики и глупави стратегии, косата ми обеле, колку нервози само заради вакви работи...

aaah prokletstvo ne smeeme da izgubime neka gi stai ronaldo i tevez
ako izgubime u kurac sve otide

Ајде почнува второто полувреме! И пак истите! Абе ај у курац веќе у пм!!!

Охоо Копи :) штом и ти си тука мислам дека ќе се сврти среќата и кон нас :)

1-1 !!!!!!!!!!! Тооо Рунииииии Мајстоооореееееееееееее !! ми се тресат рацете

1-1 ROONEY

Ајде сега под итно Тевез и Роналдо да ги става, време е !!!

ГООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООЛЛЛЛЛЛЛЛЛ РУНИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ САКАМ ТЕ НАЈВИШЕЕЕЕЕ тооооооооооооооооооо Руни најјак !!!!!!!!!!!!!!!

GООООООООООООООООООООL!!!!WAZZA WE LOVE YOUUUUUU!!!!!!!!!1-1 AJMO SAMPIONI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom