Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
 интересно ќе биде ГАЗИМЕЕФала, вакви постови од други фанови на јаки клубови како Реал ме охрабруваат...Напред Шампиони!!!!
 Поздрав за тебе.
И, дајте ве молам распрашајте се за АНГЛИСКИОТ фудбал. Дури не се пензионира Гигс ќе игра за тимот на Манчестер, бидејќи е еден од најпочитуваните играчи од страна на Навивачите, и еден од најдобрите играчи, во своето време секако, но мислам дека во неговата последна/претпоследна година од кариерата Фергусон му го пружи тоа задоволство. Па, ве молам воздржете се од тие коментари дека појма нема Гигс, и дека веќе не е за во првиот тим.А бе, како Ферги не сфати дека Гигс не е за во прв тим? Па добро, тој е за во Милан, треба да го дадеме таму веќе, секоја чест за неговата игра во најдобрите години, ама веќе треба да го даде местото на Нани!
Ама како нешто да ми кажува дека подобро ќе изигра од минатите настапи.
кој ви ја водеше играта пред 2 сезони па и онаа ви ја правеше игратаФала, вакви постови од други фанови на јаки клубови како Реал ме охрабруваат...Поздрав за тебе.
А бе, како Ферги не сфати дека Гигс не е за во прв тим? Па добро, тој е за во Милан, треба да го дадеме таму веќе, секоја чест за неговата игра во најдобрите години, ама веќе треба да го даде местото на Нани!
Ама како нешто да ми кажува дека подобро ќе изигра од минатите настапи.