(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Се сложувам со мислењето на Фергусон дека вечерва ќе биде најатрактивно полуфинале и кој и да замине во Москва тој ќе го подигне пехарот.

kaj vidovte deka nema da igraat braun i vidic???
denes ako vlezat na nevile i skols ke im bide 100 natprevar vo LS pa se nadevam deka ke dadat se od sebe. mora da izvleceme povolen rezultat:salut:

Ај добро е што Видиќ ќе игра, се надевам ќе нема дупки во одбраната... Ма да и во дуелот со Блекбурн голот нивен беше даден од грешка на одбраната...
Ајде денес да изиграме добро, како што знаеме... Да ја играме нашата игра!

na eurosport davase intervju vidic taka da valjda ke igra, ali kako sto vidov i trenirase ronaldinjo, taka da moze i zapceto da iggra za barsa. site vikaat deka ke imalo ne znam kakov fudbal vecer, ali jas mislam deka ke se igra mn pretpazlivo da ne se primi gol...
ps: a i kako sto vidov kuscak trenirase, VDS ne go dadoa... :(

Епа сега, ќе мора да се надеваме дека Кушчак нема да направи некој кикс...
А иначе треба да одиме на победа, не треба да покажуваме респект и тие остали заебанции, треба од почеток да правиме шанси, да даваме голови, да ја завршиме работата уште денеска, затоа што можеме... Ама сепак знам дека ќе играме претпазливо, иако сметам дека можеме да победиме, со претпазлива игра 0:0 може лесно да извлечеме.

abe ke brani vandersar sigurno ama samo brown ne igra vecerva...........
jas veruvam deka ke izvadime povolen rezultat i deka na old traford nema da ima barsa nikakvi sansi...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pozzz do site gavoli..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Само да ги сведеме грешките на минимум, ни треба една добра игра на Видиќ и Фердинанд, како што знаат да играат и ќе нема проблеми...

Ајде луѓе полуфиналево ќе покаже кои сме и што сме така да вечер ноу камп мора да го запалиме, да гори сакам. Со среќа нека ни е и да тепаме

Со среќа...откако отпаднаа Реал и Фенер фаворит ми е Манчестер

Леле еј штета што не игра Браун, баш сакав да гледам како крши коски :)

Иначе вечерва ќе биде јака утакмица, ќе биде тешко, али мислам дека нашиве повеќе ќе се бранат за да не примат гол, па ако има некоја контра да им го зачукаме и да се вратиме дома со победа :)

Епа тоа што ќе се браниме, лошо е, треба да ја играме нашата игра, да напаѓаме да правиме шанси...

Епа таму ќе се браниме ама на ОТ нема бранење.Газиме!А вечерва ќе биде супер натпревар!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom