(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде со среќа нека ние иначе утакмицата ќе ја гледам со двајца другари а они се за Барца :) интересно ќе биде ГАЗИМЕЕ

ne veruvam da e ovoj... kerik i hargrejvs zaedno!??? cudno.
sakam anderson da go gledaaaam!!!

Се надевам дека овие Јаху Еуроспорт го грешат составот... Леле Гигс во прв тим... :( Андерсон и Нани на клупа... Ау, ова е лошо.

Напред Шампиони!!!!
Фала, вакви постови од други фанови на јаки клубови како Реал ме охрабруваат... :) Поздрав за тебе.

А бе, како Ферги не сфати дека Гигс не е за во прв тим? Па добро, тој е за во Милан, треба да го дадеме таму веќе, секоја чест за неговата игра во најдобрите години, ама веќе треба да го даде местото на Нани!
Ама како нешто да ми кажува дека подобро ќе изигра од минатите настапи.

Не e дефинитивниот состав на Манчестер тој, само претпоставки се, заборајв да напишам... :)

А бе, како Ферги не сфати дека Гигс не е за во прв тим? Па добро, тој е за во Милан, треба да го дадеме таму веќе, секоја чест за неговата игра во најдобрите години, ама веќе треба да го даде местото на Нани!
И, дајте ве молам распрашајте се за АНГЛИСКИОТ фудбал. Дури не се пензионира Гигс ќе игра за тимот на Манчестер, бидејќи е еден од најпочитуваните играчи од страна на Навивачите, и еден од најдобрите играчи, во своето време секако, но мислам дека во неговата последна/претпоследна година од кариерата Фергусон му го пружи тоа задоволство. Па, ве молам воздржете се од тие коментари дека појма нема Гигс, и дека веќе не е за во првиот тим.

Јас како што видов Видич не игра, Харгривс на негово место во одбраната. Гигс на клупа.
Man Utd: Van der Sar, Evra, Hargreaves, Ferdinand, Brown, Ronaldo, Rooney, Park, Carrick, Scholes, Tevez.
Subs: Kuszscak, Anderson, Giggs, Nani, Pique, O'Shea, Silvestre.

еве ги официјалните состави на двете екипи.....

Barcelona

Valdes

Zambrotta Marquez Milito Abidal

Xavi Toure Deco

Messi Eto'o Iniesta

Manchester United

Van der Sar​

Hargreaves Brown Ferdinand Evra​

Park Scholes Carrick Ronaldo​

Tevez Rooney​

Фала, вакви постови од други фанови на јаки клубови како Реал ме охрабруваат... :) Поздрав за тебе.

кој ви ја водеше играта пред 2 сезони па и онаа ви ја правеше играта
кога не знаеш не треси глупости и провоцирај само

Составот е тој како што пиша ЗИКС. Малку е испретуран, ама не е лош. Ајмо браќаааааа, сите да се радуваме во 22-30 на крај на утакмицата.

GLORY GLORY MANCHESTER UNITED

Ajde so sreka na site Gjavoli, se nadevam na povolen rezultat!

Еве точно е 5 до 12, со среќа ШАМПИОНИ, ГАЗИИИИИИИИИИИИИ !

Ајдеее одимеее!!!!!НАПРЕД!!!!!!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom