(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А бе ова се бабини деветини! Не сме ние ФК.Воска па ајде сега ќе го изгубиме најдобриот играч за без пари! Ова се вести кој треба само да го пополнат жолтиот печат, да не штампаат на празно :pos2:.
Плус како што сум јас запознает, Роналдо има договор да 2012 а не до 2010 година!

абе ајде 24 фудбал пишуваат секакви глупости, не верувајте на тоа што таму го читате...

Како ми сте денеска ЃАВОЛЧИЊА поздрав...
А за Рони не берејте гајле никаде нема да оди...
Ако го достигне Бест ке биде многу потешко да си оди..

Позз до сите и да ги скршеме Тотенхем и преку курот ми е веќе за сите работи поврзани со Роналдо.

a be ovde e pod uslov AKO SAKA RONALDO DA SI ZAMINE.ama pricinata e toj sto ne saka da si zamine zasto e sreken vo Man U taka da ne se sekiram za toa.a so totenham ni odi nagosti.koga ce mi tekne kako lani gi tepavme so 4-0 sred white hart line i + poslednite 5-6 min golman ni bese O'shea hehehe

Се сеќавам јако беше и сите му се смееја кога се фрли по топката само Роналдо беше мртво озбилен нешто не му беше денот тогаш.

Да, да и ја се сеќавам, само он ми го квареше расположението, порано го извадија. :)
Ама утре нема да можат да го сопрат, затоа. Така иде тоа!

Иначе Роналдо ќе се упропасти ако замине од Манчестер, верувајте.

ОД сега дури на официјален сајт на МАНЧЕСТЕР не напишат нешто за Роналдо дури и дека сменил чорапи немојте повеќе да пишувате.

А тотенхем утре дупло ќе наебат од последниов пат ;)

Ќе биде незгодно утре ама да се надеваме дека ќе зааврши слично како лани:)Тотенхем има слаба одбрана што мора да се искористи.

najnova vest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kristijano ronaldo mora da pomini bar dve dodini vo zatvor objavi vcera TAJMS!!!!
a znae nekoj zasto????????????????????????
zasto bil mnogu jak ni vrzan ne se dodrzuva kako sto rece krajncar....!!!!!!!!!
kakvo odejne car e maliot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
totenham : manchester united 1:2 tipuvajte!!!!!!!!!!!!!
0:1 rooney, 0:2 ronaldo, 1:2 berbatov........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom