(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ферги се плаши да се клади со Кики =)
"Considering he is scoring at the rate of almost a goal a game, I certainly won't be betting against him joining Best in the record books!"

Znae li nekoj dali utre ke debitira Alan Haton za Totenham.Vo posledno vreme zabelezav deka ovie od London gi brkaat igracite koi se cel na United,verojatno i vie ste zabelezale.Po Bale,Haton sega i Gilberto(od Herta mislam bese).:tapp:

Ќе биде тешко против Тотехем, знам. Ама ако заиграме како што знаеме, ондак ќе биде и премногу лесно. :)
Ако не тргне како што треба, се знае кој е тука...РОНАЛДО!

А бе мислам дека ќе е тешко утре ама на крајот ќе излеземе со кренати глави од Вајт Харт Лејн! Секогаш играме многу добро на гости против посилните екипи, зошто да не е така и утре!

Ме изнасмеавте - тешко ќе било :pos2: ќе видите утре како ке екслодира бомба на Вајт, Кики и Руни ке растурат.

Абе кога се потсетам дека ќе игра Роналдо, се е полесно! Утре нема да сум тука, пак нема да ја гледам утакмицата. :( 2 по ред, ејјјј, 2!
Јбг, тоа е.
Поздрав за сите црвени ѓаволи и со среќа утре!

Ќе биде тешко само ако не му е денот на Роналдо... Ако се разиграт и тој и другите момци ги разигрува и тогаш не Тотенхем, All Stars да соберат ќе ги тепаме...

Ме изнасмеавте - тешко ќе било :pos2: ќе видите утре како ке екслодира бомба на Вајт, Кики и Руни ке растурат.
I jas sum optimist za utre:salut:.
Ferguson ne izjavuva deka ke bide tesko, tuku deka ke bide otvoren natprevar.A znaeme deka otvoreni ekipi za nas se boza.Jas pak ke se drzam do moeto "Samo gol da ne primime" a za ostanatoto ke se pogrizat Ronaldo i kompanija.Zatoa Vida i Rio utre mora da bidat nasite bogovi, pozz:smir: .

И ја не верувам дека ќе го напушти така лесно..

Ме шокираше веста, иако нема да се случи, додека постојат теоретски шанси, шокантна е оваа вест. :(
И за Фабрегас го пишува истото иначе.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom