Абе ја мислам уште не знаат. Ама ќе дознаат. :wink:Ние да се секираме?Ако некој треба да секира тоа е Бенитез,Сколари,Венгер зошто знаат што ке се случи ...:pos2::pos2::pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе ја мислам уште не знаат. Ама ќе дознаат. :wink:Ние да се секираме?Ако некој треба да секира тоа е Бенитез,Сколари,Венгер зошто знаат што ке се случи ...:pos2::pos2::pos2:
A бе и лани беше така, сите скокаа, слаби сме биле, не сме можеле гол да дадеме, и на крајот сите плачеа, а најмногу Тери:pos2:
Не, не, Роналдо на крај ќе дојде, уште доста време ќе е повреден. Нани ќе може да игра у третото коло.Ќе биди!!! Не се секирајте.Најверојатно доаѓа Бербатов и после Тевез па Карик па Роналдо па Андерсон па Нани.... треба уште да набројувам?
А после се знае...Devils rules:party3:
Tери го ставиле капитен на Англија а Рио ќе биде заменик, глупост жива човек кој губи и плаче да ја добие лентата а победникот негов заменик, ама ај можеби за да не продолжи да плаче.
Видовме колку успеа Англија со Тери, сега требаше Рио да биде да се види како ќе биде со нов лидер вистински предводник