(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Вечерва нашите резерви играат против резервите на Челзи. Еве го нашиот состав:
United: Foster; Neville, Eckersley, Chester, Gray; Rafael, Gibson, Drinkwater, Fabio; Hewson, Macheda.
Substitutes: Derbyshire, Zieler, Eikrem, Brandao, Stewart, James.

Ima li nesto novo nekoj nov igrac so stana so Berbatov mozebi i Huntelar ??

Ne bev ovde i ne znam totalno nisto sto se slucuva so United ??:helou:

Ima li nesto novo nekoj nov igrac so stana so Berbatov mozebi i Huntelar ??

Ne bev ovde i ne znam totalno nisto sto se slucuva so United ??:helou:
Ништо нема ново, за жал. Поблиску сме до Бербо отколку до Хунтелаар, ама уште немаме земено нов играч.

Ke ima li moznost Berbatov da potpise ovaa sedmica ili ....... ???
Vase mislenje. :helou::helou:
Ps: Zosto go nemase tevez protiv Newcastle ??

Мислам дека Берба најверојатно ќе дојде.
А Тевез не играше ради смртен случај у фамилија.

Вечерва нашите резерви играат против резервите на Челзи. Еве го нашиот состав:
United: Foster; Neville, Eckersley, Chester, Gray; Rafael, Gibson, Drinkwater, Fabio; Hewson, Macheda.
Substitutes: Derbyshire, Zieler, Eikrem, Brandao, Stewart, James.
Во колку саат? А веке претопставувам дека е завршена па џабе ми е прашањето па затоа ако може резултат.:salut:

Еве за тоа резервите со челзи видете ако не сте виделе ова

Фергусон: Потребни ни се четири напаѓачи Менаџерот на Манчестер Јунајтед, Алекс

Фергусон посакува четврт напаѓач во тимот со кој ќе може да ја нападне тројната круна

The Sun објави дека Јунајтед деновиве ќе достави нова понуда до Тотенхем за услугите на Бербатов како и прва понуда до Блекбурн за услугите на Санта Круз. Јунајтед одигра само нерешено на првиот натпревар од новата сезона и се почуствува отсуството на играчи во нападот.
Тевез беше отсутен поради семејни причини, Роналдо е повреден подолго време и Ферги мораше да се потпре на недоволно опоравениот Руни.
Но и сите играчи да се 100% подготвени за игра, Ферги посакува да има и четврт напаѓач, слично како кого во 1999 година ја освоија тројната круна.
“Работиме на ангажман на нов напаѓач.” – рече Фергусон. “Додатна опција за навалната линија е ситуација која навистина ја посакувам.”
“Сакам да имам на располагање четири искусни напаѓачи, нешто слично како што имав кога ја освивме тројанта круна.”
“Тогаш ги имав на располагање, Енди Кол, Двајт Јорк, Теди Шерингам и Оле Гунар Солскер.”

Очајно ни е потребен напаѓач и тоа што побрзо треба да земеме, затоа што ни се потребни бодови, победи... за титули.

Ќе биде, ич не се секирајте, ќе помине и оваа мини-криза (така да ја наречам). Ќе го гледаме препознатливиот Јунајтед со најдобриот фудбал во светот.

A бе и лани беше така, сите скокаа, слаби сме биле, не сме можеле гол да дадеме, и на крајот сите плачеа, а најмногу Тери:pos2:

Ние да се секираме?Ако некој треба да секира тоа е Бенитез,Сколари,Венгер зошто знаат што ке се случи ...:pos2::pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom