(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Овој Алвес од кога дојде во Мидлзбро гол не даде сеа најде 2 да ги учука :)
Добро играа Манчестер ама немаа и среќа тоа е ...

ах и времето нечинеше :D
Ама пак им шибнавме гол, ако ?:vozbud:

ako ne gi tepame arsenal, a celzi pobedi tesko da se zacuva titulata. imame mn tezok raspored...

Судијата го уништи натпреварот. Непостоечки офсајд на Руни, чист пенал за Јунајтед при обидот на Роналдо и после тоа му даде криља на Мидлсборо.
Ама не се секирам. Следната недела имаме полесен тренинг со Афронал така да одиме на титула.

сите очекувавме победа, но тоа е тоа.
мислам дека човек на натпреварот беше ван дер сар.
најмногу сум разочаран од сколс и од гигс.
роналдо откако го даде голот како да беше некако незаинтересиран.
тевез ниедна шанса немаше. плус врнеше снег на кои не се навикнати ѓаволите, ама тоа мислам немаше никаква врска.
како и да е резултатот е 2-2, се искомпликуваа работите сега но уште сум убеден дека манчестер е во најповолна позиција да освои титула и дека ќе ја освои.

Туѓи фанови, не провоцирајте. Ганери - вие вчера тепавте? Ние Ливерпул го млатиме како сакате, вие не можете. И викате бек ин д рејс сте? Епа не сте.

Судијата не оштети во првиот дел. И многу не оштети. 2-3 гола беа во прашање.
После па и снегот... И Фердинанд се повреди, со Гигс и Сколс не бива да победиме. Кога Гигс игра, гледате како е.
После пак подржувајте го.

Премногу сум разочаран и нервозен, за да кажам нешто друго. Имавме титула во раце, ама ни се лизга. Мораше денес да победме. Вие гледам, не се нервирате многу, мислите дека наредните ги тепаме лесно. Епа оваа беше таква, требаше лесно да ја добиеме.

И не мора секој да остави коментар дека сме одиграле 2:2, знаеме и сами. Ај сите на своја фан клуб тема.

Што е битно тоа? И Пике добар е. Од Фердинанд не сум задоволен денеска.

2:2 изигравме, еј! Леле ми се иде да се убијам. Кога не победуваме секогаш сум ваков, затоа и е лошо да се навива за било кој тим.

Не ми се живее веќе животот.

ama ova site na svoj fan klub i za vas vazi...i vie idete na drugite fan klubovi posle sekoja utakmica da im kazete kolku bilo rezultat i kako izigrale.

Судијата не оштети во првиот дел. И многу не оштети. 2-3 гола беа во прашање.
Е па мораа да напрат нешто, шо искрено многу ме пизди, пошо се свесни дека Арсенал заостана во трката ради тие судиски грешки

мада и Боро изигра мотивирано, а манчестер порезервирано, така да резултатот е реален

Ај ај сега, иди на фан клуб: Арсенал кажувај кои се судиските грешки.

Абе играта не ви чини на вас, не ви се криви судиите.

Aма ти не сфаќаш а?
Викам дека суиите ја ебават играта, немаше офсајд за Руни и пак свирнаа, само ради да се збучи крајот на сезоната и никој од судиите не сноси никаква одговорност за тоа. Разбираш сеа шо кажвам или не ?

A be sto ste se uplasile. Chelsea odat na gosti kaj Liverpool i Everton koi direktno se borat za 4-to mesto. Ako Everton pobedi denes protiv Derbi a bi trebalo, nema taka lesno da mu dozvolat na Chelsea da si pomine. Liverpul se osobeno nezgodni za niv taka da nazad e zimata za niv. Nie samo gjupcive da gi tepame i nemam gajle!@

Бан и за тебе. НАВРЕДА.
Aман бе,кога Арсенал ке игра нерешено(што се случуваше често)....што беше во нашиов Фан Клуб?:)....хмм..ако Ве победиме...а Челзи ремизира...ке биде уште поинтересно до крајот:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom