(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
и со втор состав да им играме има да ги згазиме.
ќе тепа манчестер 0:2.
а после на ОТ се знае. 6:0 или ако се расположени сите 10:0.

Може се шпекулации, од кај сте сигурни дека баш и нема да ги игра??

Па на натпреварот со Астон Вила сите наведени играчи беа заменети поради повреди.И ај малку сеир на нашиве миленици:Руни не ја знае англиската химна
http://www.on.net.mk/default-MK.asp?ItemID=0E04920512C0F14FB9FCB8B9A698C7CA

Ако не ја пее не значи дека не ја знае... Ама шо знам се е можно :toe:

Ама среќа имаа овие....ај нема да не стасаат.

И официјално: -Рома готови се!
Без Тоти ко ние без Роналдо.Мислам дека нема многу тешко да поминеме таму.

еве типичен пример како се победува на среќа а не со по 4 гола разлика како ние што победуваме. и после ние сме имале среќа.
повеќе од 1 гол не знаат да дадат.
МАНЧЕСТЕР РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ

Тие Челзи и Арсенал каква срека имаат у пм!! Па и тие Мидлзбро шо не се откажат од фудбал ? Три пречки погодија, а никако гол !!

Се согласувам со back from hell.Ние ги газиме сите противници,а среќалииве во секое второ коло победуваат со среќа.Плус и пенал требаше да има за Боро.

еве типичен пример како се победува на среќа а не со по 4 гола разлика како ние што победуваме. и после ние сме имале среќа.
повеќе од 1 гол не знаат да дадат.

МАНЧЕСТЕР РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ

Се гледа дека кажуваш за Челзи, и не е овде место, туку на темата за Премиер Лига, ама морам да реплицирам.

Со:
Тотенхем 4-4
Олимпијакос 3-0
Вест Хем 4-0
Сити 6-0
...

Да не редам појќе, можи да се победи со повеќе голови разлика, и да се даваат многу голови.
Друго, среќата е составен дел од спортот. Да ве потсетам лани, се истуривте на Рома, и после Милан убо ви го „истурија“. Не е се во давање голови, некогаш треба да се мисли на освојување на бодови. Да, за малку немаше да ги освојме ама, ко шо кажав погоре, среќата е составен дел од спортот.
Знаеме да дадеме повеќе од 1 гол, ама кога е потребно. За бош клубој ко Мидлзбро доста е еден.
и плус, во среда Челзи оди на едно од најнезгодните гостувања во ЛШ, на Фенер во Турција. Треба појќе да се мисли за то, отколку за Мидлзбро.

Има тема Премиер Лига и мислам дека таму треба да се дискутира повеќе! Се надевам дека фановите на Челзи се пореални и повеќе и потемелно може да дискутираме за разлика од афроналците кои никаде ѓи нема живи да се јават!

E,ajde ne ni ja polni temata so gluposti:smir:
P.S Bidna sto bidna,Chelsea pobedi no i prethodno rekov ne treba da se zamarame so drugite,nie da si pobeduvame se do kraj i titulata e nasa:toe: :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom