(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ajde mojot 500 post vo fan klub na Man U.ne mozam so Chombe United za 1 mesec 2000 ama toa e.za utresniot mec ocekuvam visoka pobeda,kaj niv ne igraat Elano i Corluka taka da moze da gi pregazime.moja prognoza 3-0,4-0

За утре имам некое претчуство дека Андерсон ќе постигне гол! А колку сакам да му тргне, слабо шутира некако, дали се плаши или што е не знам!

За утре имам некое претчуство дека Андерсон ќе постигне гол! А колку сакам да му тргне, слабо шутира некако, дали се плаши или што е не знам!
Мислам дека не се плаши да шутира, него сака повеќе да асистира.

Зими све слушај ми го зборот..
Ако на Сити навивачите се глупираат за време на 1 мин молченје..UNITED ке им дајт 4 или 5...
такво претчуство имам.....морат дебакл да им маниме оваа сезона..одамна не ги имаме растурено овие!

One Life
One Love
ONE UNITED

Искрено и јас посакувам да даде гол, само еден дададе нека се отстрами и да неак почне да работи малиот. ПОБЕДА !!!!

Абе поеќе ќеф ќе ми е роналдо и нани да дадат гол ѕверои се

Еве што заборавив да кажам изминативе денови. Тоа е дека, Нани треба повеќе да добива шанса! Одличен играч е, треба да врзе неколку настапи ко Керик, ќе влезат во форма, ќе се уиграат.
Вака настап, па 5 кола пауза, па пак 15 мин. шанса, не бива!
Гигс за мене не е оној стариот и само поради реномето му даваат шанса бе! Не го бива више, 3 од 5 топки губи.

Гигс за мене не е оној стариот и само поради реномето му даваат шанса бе! Не го бива више, 3 од 5 топки губи.

го сакам сторил многу за Јунајтед но стварно последно време... слабо му оди.... и претежно ги промашува сите топки - одат во неврат кога ќе му дојдат на десна.

Ајде не гатајте многу, корисен е Гигс, имаше и натпревари кога блескаше, каде бевте тогаш со коментарите. Но и јас се сложувам дека треба повеќе да му се укажува шанса на Нани, па и на Андерсон по таа лева страна, мислам дека ќе биде многу корисен!:salut:

Абе тепаме... што се плашите...Напред Ѓаволи

utre tepame sigurno, mislam deka na gigs vreme mu e da se penzionira veke nemozam da go gledam:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom