(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.513
ajde mojot 500 post vo fan klub na Man U.ne mozam so Chombe United za 1 mesec 2000 ama toa e.za utresniot mec ocekuvam visoka pobeda,kaj niv ne igraat Elano i Corluka taka da moze da gi pregazime.moja prognoza 3-0,4-0

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
За утре имам некое претчуство дека Андерсон ќе постигне гол! А колку сакам да му тргне, слабо шутира некако, дали се плаши или што е не знам!

bodlikav

a.k.a C.Ronaldo
Член од
25 јануари 2007
Мислења
529
Поени од реакции
6
За утре имам некое претчуство дека Андерсон ќе постигне гол! А колку сакам да му тргне, слабо шутира некако, дали се плаши или што е не знам!
Мислам дека не се плаши да шутира, него сака повеќе да асистира.

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Зими све слушај ми го зборот..
Ако на Сити навивачите се глупираат за време на 1 мин молченје..UNITED ке им дајт 4 или 5...
такво претчуство имам.....морат дебакл да им маниме оваа сезона..одамна не ги имаме растурено овие!

One Life
One Love
ONE UNITED

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Искрено и јас посакувам да даде гол, само еден дададе нека се отстрами и да неак почне да работи малиот. ПОБЕДА !!!!

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Абе поеќе ќеф ќе ми е роналдо и нани да дадат гол ѕверои се

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Еве што заборавив да кажам изминативе денови. Тоа е дека, Нани треба повеќе да добива шанса! Одличен играч е, треба да врзе неколку настапи ко Керик, ќе влезат во форма, ќе се уиграат.
Вака настап, па 5 кола пауза, па пак 15 мин. шанса, не бива!
Гигс за мене не е оној стариот и само поради реномето му даваат шанса бе! Не го бива више, 3 од 5 топки губи.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Гигс за мене не е оној стариот и само поради реномето му даваат шанса бе! Не го бива више, 3 од 5 топки губи.
го сакам сторил многу за Јунајтед но стварно последно време... слабо му оди.... и претежно ги промашува сите топки - одат во неврат кога ќе му дојдат на десна.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Ајде не гатајте многу, корисен е Гигс, имаше и натпревари кога блескаше, каде бевте тогаш со коментарите. Но и јас се сложувам дека треба повеќе да му се укажува шанса на Нани, па и на Андерсон по таа лева страна, мислам дека ќе биде многу корисен!:salut:

DeViL-BoY

GlorY GlorY United
Член од
27 септември 2007
Мислења
282
Поени од реакции
0
Абе тепаме... што се плашите...Напред Ѓаволи

Член од
1 август 2007
Мислења
1.193
Поени од реакции
37
utre tepame sigurno, mislam deka na gigs vreme mu e da se penzionira veke nemozam da go gledam:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom