(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Голов не да беше добар лелеее, ама најсмешно ми беше како се разбегга од живион зид, кој бега кој се крие :pos:

Се попаливте по Мануче, а он неможе да добие дозвола, па ке биде позајмен на Панатинаикос.

Хах, каков Манучо во овој момент и со него победуваме без проблем! За 13 минути решен мечот и после лесно е!
Ама вториот на Роналдо...хо хо хо хо...немам коментар. :)

Еј, заборавив да прашам. Колку што знам Сколс беше во стартниот тим, како се покажа?

Коментаторот на телевизијата каде го гледав натпреварот рече
ОВА(РОНАЛДО) Е ПОДАРОК ОД РАЈОТ, АМА НАВИСТИНА!
Неверојатен гол од слободен удар, а знам имаше таму едни пајаци кои си живееја, ги заеба Роналде:vozbud:

јас каде што гледав рече : Incredible, whatever he touches, he turns into goal...
A за Manucho и да ја добие работната дозвола тешко дека ќе игра оваа сезона за Ман Јун. Тој растура во Африка, таму игра цел живот, кога ќе дојде во Англија ќе му треба време на адаптација...:smir::smir:

Па и јас мислам дека беше еден од најдобрите(имам јас уште неколку фаворити). Топката се движеше перфектно, милиметарски точен удар, неверојатно! Тоа дете е од друга планета!

HE PLAYS ON THE LEFT, HE PLAYS ON THE RIGHT
THAT BOY RONALDO MEKE ENGLAND LOOK LIKE SHITE!

moze i ne e najbolje golov na ronaldo:)alal neka mu e ja rascepi mrezata:D

Манучо на позајмица во Панатинаикос.

Btw INVINCIBLE коментаторот го рече тоа што го има пишано Чомбе ;) дека е подарок од рајот. Ако сакаш еве ти линк од видеото па слушни убаво. Клик.

Едит: Роналдо: Тоа беше мојот најдобар гол.

епа после тоа го кажува и тоа што го напишав јас... не е битно, за тој гол вреди и цела вечер коментари да му доделуваат, голот е фантастичен

Aha,Manucho odi vo Panatinaikos spored mene ne e pravilno..Trebase barem da mu se ukaze sasna...Spored mene 2 pati podobar od Saha...Barem da probaa,a ako ne i se svigase da go pustea vo Panatinaikos....No sepak Fergi najdobro si ja znae rabotata...:salut: :salut:

Па звер е КИКИ нема шо. Мелено ги напре нема маж шо ке го запри сите се молат да има лош ден за да извлечат нешто од утакмицата.
ПОЗДРАВ ЃАВОЛЧИЊА!!!!!!!!!!!

А за Манучо нека го загреат малку во Панатинајкос и послем за кај нас да ги дупи мрежите....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom