(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Aha,Manucho odi vo Panatinaikos spored mene ne e pravilno..Trebase barem da mu se ukaze sasna...Spored mene 2 pati podobar od Saha...Barem da probaa,a ako ne i se svigase da go pustea vo Panatinaikos....No sepak Fergi najdobro si ja znae rabotata...:salut: :salut:

Ако дојдеше директно во Ман Јун уште оваа сезона ќе беше слично нешто како Донг Фангжу (дава голови за Кина, во Ман Јун игра за резервите). Манучо нема искуство во Европа, добро е така да не се форсира уште на почетокот, битно е во Панатинаикос ќе игра првенствени натпревари, ќе се здобие со искуство и ќе може играјќи (а не седејќи на клупа или играјќи за резерви) да ја достигне својата форма...

Ако дојдеше директно во Ман Јун уште оваа сезона ќе беше слично нешто како Донг Фангжу (дава голови за Кина, во Ман Јун игра за резервите). Манучо нема искуство во Европа, добро е така да не се форсира уште на почетокот, битно е во Панатинаикос ќе игра првенствени натпревари, ќе се здобие со искуство и ќе може играјќи (а не седејќи на клупа или играјќи за резерви) да ја достигне својата форма...
Aha se soglasuvam ama barem da mu se ukazese sansa...Pa ako ne zadovolese da odese vo Panatinakos,spored mene malko izbrzaa so ovaa odluka no nema veza...Se nadevam deka e pravedna...:smir:

и дефинитивно ќе има пренос на А1 од натпреварот со Тотехнем значи сабота од 16:00 h пред телевизор

Арсенал игра кај Сити, а Сити дома играт добро, ова коло е нашата шанса иако и нашиот натпревар не е лесен...

Ke mora da se koncetrirame maksimalno na natprevarot so Totenham,znaat da mnogu nezgodna ekipa...Da ne se nadevame na greski na drugite:smir:
Nie da pobeduvame,a Arsenal koga togas ke kiksne!:smir:

Manucho e pozajmen oti ne mu davaat rabotna dozvola a ne oti e slab:smir:
Od narednata sezona bi trebalo da go gledame vo nasiot dres.
Vo sabota nase e da pobedime a za Arsenal naka mu ja mislat tie.A spored mene kaj da e ke kiksnat.

Овие Англичаниве едно време 2 години не му даваа дозвола на Донг па играше во Белгија...После со крајни напори му дадоа дозвола на Андерсон е сеа немаше на кој да се истури сето тоа па на Манучо....Али како и да е ке се реши и тој проблем...нека се истрча таму малку после ке си најде можеби место во Јунајтед....Инаку не бев ги видел головите сеа баш ги гледав....1 како и тако ама ова 2-от гол е нешто посебно... Поздрав

тешко, посебно сити шо изиграа со Дерби 1-1. lol :)

a be ne se gleda toa.kako izigrale so derby.i midelsbrough imase katastrofalni rezultati pred mecot so arsenal i posle go tepaa na arsenal.a i city nema poraz doma sezonava pa da se nadevame deka taka i ke ostane i posle duelot so arsenal

Роналдо има шанси да стигне легендарниот Џорџ Бест по бројот на постигнати голови

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom