(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ферги како што е стегнат за парите(Шкотска работа), не сакал да губи па затоа се откажал!

Хахахахаха, тоа е изгледа. :) :)
Ама и секој облог да го изгуби, по малку, по малку и отидоа парите! :)
Ај поздрав, вечер штета нема да можам да ја гледам, ама ќе тепаме!
Со среќа!

Хахахаха, Кики може и повеќе бе! Некогаш може малце да размисли, некогаш е многу брзоплет! :)
Ама тоа не е никаков проблем, си шива дечкото голови. Незапирлив е. Ја мислам дека онаа сезона кулминираше неговата кариера, ама сум грешел, очигледно!

Абе многу ми е глупо што не можам да го гледам мечот. :( Не знам ни јас, кога последен пат сум пропуштил меч на Манчестер. :(

Девилчо, ја за малку немаше да гледам, знам како ти е :smir:

Не се секирај, ќе урлам за секој даден гол, еднаш од мене и еднаш од тебе :devil3:

Абе јас мислам дека мечот ќе заврши 5-0 за Манчестер.
Роналдо ХАТ ТРИК ќе постигне Руни 1 и Тевез 1.
Ќе видите РОНИ како ќе се одмаздува за првиот натпревар ќе ги прегази.

Крањчар: Кристијано Роналдо е подобар од Кака

Играчот од средниот ред на Портсмут, Нико Крањчар го оцени Кристијано Роналдо од Манчестер Јунајтед како подобар фудбалер од бразилецот Кака

“Роналдо е најдобриот играч на светот во моментов, без сомнение,“- искрено изјави Крањчар, иако и тој самиот ја импресионираше фудбалската јавност годинава. “Доколку ме прашавте минатата година, ќе одговорев Кака. Но, во моментов тоа е Роналдо и можеби единствениот начин да биде запрен е ако му ги заврзете нозете.“
“Се надевате тој да има лош ден. Во ред, можете да го удвоите и да го држите под контрола колку што е можно, но секогаш наоѓа излез и од таква ситуација.“
“Сепак е направен од крв и месо и може да има ден кога ништо нема да му оди во негова полза. Тогаш можете да се надевате дека можете да извлечете нешто од натпреварот, но крилен играч да биде најдобар стрелец во Премиер Лигата, тоа е нешто фантастично.“

(извор www.24fudbal.com.mk)

Ако може 2 пати за мене етернум. :)

Да, ќе заборавев да кажам, мора да ги тепаме сега, да ги скршиме, заради првиот меч. 1:1 беше на Фратон Парк. :(

znaete deka koga dojde ronaldo vo manutd roy keane go narece "tinejdzerska kutija polna so gluposti"

А бе да победиме, макар и 1-0 да било ама сепак сакам Роналде да збрца 3 комада!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom