(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
лелее ме немаше долго па ај прво да пишам честито наша победа роналдо ѕвер ќе крши рекорд со голои. Сега портсмут се на ред ќе ги ебеме ај поз луѓе ја отидов.

Избришани се 17 мислења и LoGiX е баниран од темава.

Abe zalam so ne mozam da pisuvam pocesto i zatoa ke pisam za nakolku temi:
1.Manucho zver neviden.Jas koga velev deka ke bide jak, nekoi velea deka ke igra za rezervite.Ama najvaznoto e toa sto SAF izjavil deka za nego nema da ima sansa vo ovaa sezona poradi rabotnata dozvola i prilagoduvanjeto(vidov na manutd.com)
2.Zdrepkata za FA kupot ne e najdobra ama dobra e posto sme doma.Mozno e i nie i tie da igraat so oslabeni sostavi zaradi LS ama nie sme vo prednost posto Milan i Lion ne se sporeduvaat,a i mislam deka tie ke odat poveke na remi za da se preigruva na Emirati,ama jas sum ubeden deka ke gi pomineme uste na Old Trafford.(Arsenal ne e onoj sto bese na pocetokot na sezonata).
3.Utre Man Utd vs Portsmout 4:1(mislam oti Vida nema da igra pa zatoa im davam gol na Pompey)
4.NAJVAZNO vecer Arsenal ne pobeduva
5.tolku pozz:smir:

Ќе биде интересно оваа недела, утре против Портсмут, а во викенд колото играме против Тотенхем на Вајт Харт Лејн. Портсмут има неколку играчи на Африканскиот Куп, така да нема да е нешто посебно тешко, иако не смее никој да се потцени. Тотенхем ќе сакат да се одмаздат за поразите во ФА купот и во лигата оваа сезона, не го гледав натпреварот во Купот во недела, го знам резултатот ама не знам како одигравме, ама мислам ако се разиграат нашите момци може сите да ги згазат, а не само Тотенхем... поздрав

Тотенхем ќе сака да се одмазди, ама нема да може. Кога се нема потенцијал, така е!
А за Портсмут, нема што да се коментира. Се знае кој ќе победи. Играчи убедливо ќе ги надиграме, за резултат можда.

Избришани се 17 мислења и LoGiX е баниран од темава.
Добро што ме избриша што се расправав со LoCiX, извинете што забегав од темата за нашиот клуб ама ме испровоцира, добро е што го банира бидејќи беше тука само да провоцира. Браво за бришењето не се лутам напротив затоа и не продолжив да му пишувам на LoGiX.
Патем за МанЈу, почна војната со зборови меѓу нас и Венгер. Пишуваше на веб кај весниците.

САФ на шега изјавил дека ако Роналдо постигне 30 гола во Премиер Лигата ќе му ја зголеми платата... Исто така рекол дека овој пат нема облог бидејќи САФ си знаел дека ќе изгуби, исто како лани кога изгуби 200 фунти (мислам), а оваа сезона сакал да си ги зачува парите :)

Топ 10 играчи на Манчестер според Алекс Фергусон:

1.Eric Cantona
2. Roy Keane

3. Peter Schmeichel

4. Bryan Robson
5. Paul Scholes
6. Ruud van Nistelrooy
7. Cristiano Ronaldo
8. Ryan Giggs
9. David Beckham
10. Mark Hughes

Кантона не ни може никој да го замене, и второто место му е добро заработено на Кин, ама зошто Роналдо го ставал 7 место ? Или нема врска кој кое место е ?:helou:

Кантона не ни може никој да го замене, и второто место му е добро заработено на Кин, ама зошто Роналдо го ставал 7 место ? Или нема врска кој кое место е ?:helou:

Роналдо има време да напредува. Ако го стави уште сега погоре, после 2 сезони треба да биде недостижен на 1 место...

Леејј на нет не сум се стајл одамна па не знам што сатана со Манучо. Му дадоа дозвола или? Кажујте одма

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom