Star Wars

• Креатор на темата Креатор на темата џимеј
  • Време на започнување Време на започнување
giphy.gif

https://media.giphy.com/media/NFal8e8KxBpTy/giphy.gif

Од сите теории што ги имам прочитано за Реј, најреална ми е единствената дека она е The Chosen One и дека е прва после Darth Vader на која и се дешава reincarnation of the Chosen One. Држи вода теоријата итекако.
Теоријата дека е ќерка на Лук ќе ми бидне премногу мех и неинтересна.

Од сите теории што ги имам прочитано за Реј, најреална ми е единствената дека она е The Chosen One и дека е прва после Darth Vader на која и се дешава reincarnation of the Chosen One. Држи вода теоријата итекако.
Теоријата дека е ќерка на Лук ќе ми бидне премногу мех и неинтересна.
Премногу obvious би било, мора да сфатиле дека ако веќе го кријат идентитетот на Реј, прво еншто кое сите би го помислиле е дека е ќерка на Лук...затоа и мислам дека е најмалку можна опција оваа, иако до некаде најлогична.

Не се здрави :pos::pos:
5058522-1+granpa_vader_by_denism79-d9ryogl.jpg

Сторм трупер ќебето, Дарт Маул кукличката, или на Вејдер ленонките за читање .. Не знам кое од кое позабегано. А и ХИШЕ извадија нивна верзија за Force Awakens :icon_mrgr::icon_mrgr:

''Never bothered me before'' бе :icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol: цццццц стоки.

ja utnale salam okolu ovoj kajlo ren ,1 kako padovan kaj luk bi trebalo mnogu poveke da umee mecovanje a mnogu pomalku da ja vladee silata ,setete se samo kolku anakin go vladeese mecovanjeto a kolku bese poslab vo koristenjeto na silata (bitkata koga mu ja secat rakata na anakin )isto i luk ,koga luk bese na obuka kaj joda voopsto nemase mecovanje nego ja izucuvase silata barem toa bese prikazano ,i socuvajneto so stravot ,druga rabota ako se sekjavate imase edna scena kade mladi padovancinja vezbaja so kacigi na glavata bez problem gi fakjaja laserskite zraci ,od tuka mislam za ovoj kajlo ren koj zapira zraci od laserska puska navleguva vo umovi na luge koi ne se so niska inteligencija (ako se sekjavate sea ne se sekjavam vo koj del bese ama mi se cin deka kvaj gon se obiduvase na toj nacin da go zabludi gazdata na anakin koga toj mu rece deka starite dzedajski trikovi ne palat kaj nego nestaka bese se sekjavam ov oj ni dzedaj ni dart uspeva da vleze vo umot na pilotot ,se na se mislam deka preterale so silata na prviot red i toa zvezdisteto so vo sekoja trilogija isto go nistat se na se mnogu slaba otcena ima filmov od mene ne me impresionira ednastavno luk kamce ne ne mozese da digne koristejki ja silata pod budnoto oko na joda ovj zraci od laser zapira a uste dvapetka skolo nema

7цата искочи и на Bluray x264, репризирајте колку сакате сега. :D

Star.Wars.Episode.VII.The.Force.Awakens.2015.1080p.BluRay.x264-Replica

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom