Star Wars: The Old Republic [MMORPG]

• Креатор на темата Креатор на темата Ficc
  • Време на започнување Време на започнување
Играва е феноменална, ја играв денес неколку саата.

И направив pre-order пред неколку дена користејки германски VPN сервер, денес ме поканија на early access-от.

Одличен single плеер кампања, буквално не се осеќав дека се наоѓав во некоја MMO игра, баш се чуствував како јас да сум главниот херој, а останатите што трчаат покрај мене се обични падавани.

Нема IP блок играта, само неможе да се нарача преку македонска IP адреса, мора да користите некој VPN клиент, јас го користев CyberGhost VPN, бесплатен е, инсталирајте го, направете акаунт на него и одберете да се уклучите на бесплатниот VPN сервер кој е германски. Откако ќе се конектирате идите на Origin, страната ќе биде на германски така да ако не го знаете јазикот отворете си таб со google translate до вас и можете многу лесно да ја нарачате, после ова нема потреба од користење на VPN серверот.

Позитивно ме изнененади играва, не очекував дека ќе има ваква single плеер кампања, квестовите се типични за ММО, ама се презентирани на досега невиден начин за MMO игри, играта има приказна и се чуствувате ко да сте дел од неа.

И направив pre-order пред неколку дена користејки германски VPN сервер, денес ме поканија на early access-от.

Одличен single плеер кампања, буквално не се осеќав дека се наоѓав во некоја MMO игра, баш се чуствував како јас да сум главниот херој, а останатите што трчаат покрај мене се обични падавани.

Нема IP блок играта, само неможе да се нарача преку македонска IP адреса, мора да користите некој VPN клиент, јас го користев CyberGhost VPN, бесплатен е, инсталирајте го, направете акаунт на него и одберете да се уклучите на бесплатниот VPN сервер кој е германски. Откако ќе се конектирате идите на Origin, страната ќе биде на германски така да ако не го знаете јазикот отворете си таб со google translate до вас и можете многу лесно да ја нарачате, после ова нема потреба од користење на VPN серверот.

Позитивно ме изнененади играва, не очекував дека ќе има ваква single плеер кампања, квестовите се типични за ММО, ама се презентирани на досега невиден начин за MMO игри, играта има приказна и се чуствувате ко да сте дел од неа.

Ne be WoW e bolje :ROFLMAO:

Што компјутер имаш? Јас не знам дали ќе ми иде играва

Што компјутер имаш? Јас не знам дали ќе ми иде играва

Phenom II 955, HD6950 2GB, 4GB Kingston HyperX, Samsung SpinPoint F3 1TB.

На ултра ја играм со AA од Catalyst Control Center, бидејќи не најдов опција внатре во играта за AA. Има и swtor.ini tweak-ови на интернет, ама уште ги немам чепкано/разгледувано.

Вади флуиден гејмплеј безгајле, ама кога има ептен гужва знае да засецне малце, ама тоа е уште ради неоптимизираност на играта, би требало да го поправат и тоа набрзо.

Не е некоја демандирачка игра, ипак е MMO правена за широки мас. Графиката е иста ко WoW.

Ај бе некој наш да почне да ја игра играва да ми прави друштво малце. :)

Играм на Uthar Wynn, обавезно одвојувам цел ден за бустање. ;)

Ај бе некој наш да почне да ја игра играва да ми прави друштво малце. :)

Играм на Uthar Wynn, обавезно одвојувам цел ден за бустање. ;)
Па преку Ориџин заебава, неможе да се земе. Иначе ја би почнал.

Прочитај го моето упаство погоре, ја со германско VPN успеав и pre-order да и направам.
Абе тоа се ок, али ако се десат хакови, срања ? Како ќе се вадиш тогаш?

Какви хакови?

Ја само ја нарачав преку VPN, иначе си ја играм од македонска IP адреса.

Аmacord, зошто не порачаш од Zavvi?

Аmacord, зошто не порачаш од Zavvi?

Ме интересира колкави се трошоците за шипинг на Zavvi, а колкави на Sendit. Играта е 33 фунти на Sendit, а 35 на Zavvi, па сакам да израчунам со шипинг од каде ќе ме фати поефтино.

Ме интересира колкави се трошоците за шипинг на Zavvi, а колкави на Sendit. Играта е 33 фунти на Sendit, а 35 на Zavvi, па сакам да израчунам со шипинг од каде ќе ме фати поефтино.

Зави е 0.99 фунти, Сендит е 4.5 мислам. Земај ја од Зави.

Кренав 25-ти левел вчера си купив speeder. :)

Пишете овде кога ќе ја купите да се организираме на еден ист сервер да играме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom