Star Trek, Star Wars и жените

si primetiv deka temava ne mi ja cepnal nikoj odamna ( pa ni jas :) ), pa vikam aj da pisam nesto

Inaku za ova vreme pominato pravo da vi kazam ne sretnav singl devojka sto gi gleda star trek ili star wars, abe cudo, site vikaat abe ne ja to ne gledam, HOROR gledale be, da ne ti se veruva

P.S. Ako u meguvreme na forumov se uclenile nekoi novi forumdziki - star trek fanovi, pa pisete de tuka nesto da ve vidime koi ste :wink:

Hmm Star Trek imam gledano bajagi od site serijali i mi se svigjale interesni se. Omilen lik sto mi teknuva sega T'pol od najnoviot serial. A Star Wars ne mi se mn po keif samo Darth Vader go postuvam kako lik.

Sto e rabotava ne znam, do sega koe zensko da sum go prasal dali gleda star trek ili Star Wars, niedno da kaze deka e fan na star trek i Star wars!!!
Не си далеку од вистината, ама пострашно од тоа што не ги гледаме серијалите е реакцијата: Ау, не гледам јас такви серии.
Star Wars, не знам зошто никогаш не ме привлекол особено овој филм, речиси ништо немам гледано од овие филмови.
Ама Star Trek, ми беше интересен последниот серијал ,,Ентерпрајз,,и да знаев дека се толку интересни серијалите ќе си гледав и порано кога ми изгледаа како многу бош на прв поглед.

Abe ostaj, koga ce spomnes star trek ili star wars kako da si rekol kujznae sto. Ce ispadnes i budala sto gledas takvi raboti :)

A najgledani se tie serii, barem star wars kolku sto znam se najgledani filmovi a tuka ne znaat ni so sto se rabotat :tapp::tapp::tapp:

Enterprize ми е во топ 3 сериите на сите времиња. Скот Бакула одлично го глуми Капетан Арчер, а се збореше лани дека ќе снимаат игран филм како за крај. Т-Пол е страшно секси (мада ушето и е малце шилесто:pos2: )
Кој вид од Ксиндите ви е омилен ?(знам беа 5 ама ги забораив) Тие во вид на риби беа опасни.
И искрено сите ми се смееа освен брат ми и еден другар што ја пратевме серијава. Толку вишле.

ЈАс си гледам Star Trek.Сега ги даваат на хрватската секоја вечер после 00:00h и не пропуштам.

Севен оф најн,прва мисла кога ја прочитав темава.Факт е дека жени не гледаат Стар Трек.Стар ворс ги гледаат пошто цел свет ги гледа,секоја чест на исклучоци кои ги гледале затоа што сакале а не дека морале.
Поинтересни им се оние хрватско-шпанскине серии со кои почнаа да трујат по телевизија у последно време.

Дали тој на средната слика е Бада или мене така ми се чини
818211620231281dh1.jpg

Кој вели дека жените не гледаат Star Trek? Јас на пример сум голем фан на Star Trek и ST ми се едни од омилените серии. А да, често добивам чудни погледи кога ќе спомнам дека ги гледам, и коментари од типот: Што, тие чудните, со ушите... Како можеш да ги гледаш... и сл.
Според мене, one of the best series ever made. Во план ми е да ги изгледам сите серијали.

Кој вели дека жените не гледаат Star Trek? Јас на пример сум голем фан на Star Trek и ST ми се едни од омилените серии. А да, често добивам чудни погледи кога ќе спомнам дека ги гледам, и коментари од типот: Што, тие чудните, со ушите... Како можеш да ги гледаш... и сл.
Според мене, one of the best series ever made. Во план ми е да ги изгледам сите серијали.
Am priznaj poviseto se maski sto gledaat vakov tip na serii :)

Ау, Бада бил Star Trek фан.

Искрено, првите 3 филма од Star Wars и не се баш нешто за жени. Како да препорачаш некој дел од Fast and Furious на девојка. Неиде.

Е сега, новите продолженија (Star Wars I, II и III) се нешта кои би можеле девојките да ги гледаат, освен акција има и развој на ликови, психолошки моменти и што го прави човекот тоа што е. Но во последниот филм, на делови има некои големи тупења, што кога по втор пат го гледав - инстинктивно си ги скратив маките и ги "рипнав" тие делови.

А ова со костимите од Стар Трек, навистина не можам да го сфатам. Премногу влегување во филм ми изгледа...Сакам да пробам да го сфатам, ама едноставно не можам...

Sto e rabotava ne znam, do sega koe zensko da sum go prasal dali gleda star trek ili Star Wars, niedno da kaze deka e fan na star trek i Star wars!!!
Sve ili gledaat po malku ili voopsto i ne gledaat, dali filmovive se mnogu maski ili ne znam sto e rabotava ???
Me interesira dali ima nekoe zensko sto e fan na ovie filmovi, i serii normalno, ako ne sto e toa sto tolku ne vi se sviga ?:)

Во право си, повекето женски не гледаат па ни јас освен на времето неколку епизоди од Star Trek ама воопшто не ме привлекуваат не знам зошто не е дека се машки и не е исто со Fast and Furious женските баш ги сакаат FF продолженијата ама овие ѕвездените не баш и јас не знам за некоја другарка да речи дека ги гледала ама имаме другари кои кога ке почнат за тоа колку се добри не знаат да застанат, а ние се чудиме како може да бидат толку навлезени машките хаха треки

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom