Star Trek: Enterprise

Enterprise...ja mn sakam vakvi filmovi i do sega od site sto sum gi gledala Enterprise is The Best....i naprotiv od celiot serijal na Star Trek...mislam deka Enterprise e najdobroto so go napravile....kako i da e Bravo za reziserot i za negovata zamisla:D lol

Go gledav sega Enterprise i sto da kazam osven deka pak ja utnaa malku, niti objasnija kako ovie go videle urnat brodot nitu nisto, sto im bese fintava ic ne razbrav, ako ima nekoj popameten neka kaze

само една работа ми смета во серијава, таму викаат дека се случува во 215? и некоја година
не верувам дека луѓето толку би напреднале за 150 години, или пак тоа е зашто вулканците им помогнале околу технологијата?

Abe vie mnogu precizno gi gledate rabotive u serijava, pa SF e razbiras a ne istoriski :)

абе мора да се запази на детаљите сепак, кога го развивале сценариото сигурно и они се воделе според сегашноста

Мене ич неможат да ме бендисаат серии како Стар Трек некако превише марсовци ми летаат во комбинација со ласери,телепортирања,уште марсовци....... :kez:

ок се сериите, ја си ги гледам
абе научна фантастика е закон работа

Crazy напиша:
Т' pol ја глуми Jolene Blalock. Многу добра цура. Башка, сите се во широки униформи, само она е пицната и ставена во тесно.:icon_lol:
п.с. Ја научија лекцијата со 7 од 9(Voyager).
да , да :zlo: ми личи на Џоли малку

На почетокот ептен ми беше тешко да се навикнам на ноиот екипаж, новите униформи, најавната шпица и све... Али од втора сезона па натака немав пропуштено епизода и сега многу ми недостигаат Арчер и компанија :( (дури и Трип кој на почетокот многу ме нервираше со неговиот тексашки акцент и ’фраерско’ понашање :))) Четири сезони се стварно малку. I want more!
Иначе доста е смешно што во терминот на Enterprise сега даваат една доста стара (а и досадна серија) како и Таличниот Том бе :poss:Кога више пуштаат серии од времето на дедо Ное, подобро би било да даваат некој од постарите серијали на Стар Трек :))

Мене не ми се бендисува баш оти како и во сите други серии со слична тематика глумците врска немат што зборуват. И како сеа јас да разберам нешто од тоа кога ни самите глумци абер немат од тоа што лафат. Воа ќе го ставиш ваму, плазмата ке направиш да тече вака, акцелераторот ќе го ставиш на петка, ворпот на двојка... :pos2: Абе чисти глупости. Понекогаш ја гледам поради Т-Пол - таа женската со заебаната фризура и шилестите уши (ама мене и така ми секси):vozbud:

сега би било ред да почнат од старите серии со капетан кирк, ако тоа го направат не искачам од соба

УПМ не даваат више :( :( :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom