Stand Up Comedy

• Креатор на темата Креатор на темата RocknRolaa
  • Време на започнување Време на започнување
Што викате за Обама како стенд ап комичар? Не е којзнае што, ама добар е ко за политичар, бар има храброст да го направи ова.:)

у принцип ја го поштуем обама, сепак мислам дека е too much као за претседател - мислам дека треба да е „по прибран“. добар е за стендап, да...:)

Jimmy Carr e добар one liner IMHO

Според мене најбољи. Не знам дали ради акцентот или префинетиот пристап, ама дечкото е цар.
Пази ова, на своите стенд ап настапи намерно ја провоцира публиката да го прекинува во настапот за да може да ја руга. Работава, ако си маж ај на мегдан. И тој што ќе сака да се проба, наебува ептен.
Ова е компилација од такви „мегдан“ моменти:

ВилиБ, опомена.
За сите: пријавувајте мислења, не оф-топичарете.

Чисто да видите со што се соочуваат стенд ап комичарите. Едноставно, не секој пат наидуваат на прифаќање на шалите и често пати газат на црвена линија со навредите.
Тоа не важи додуша за женава, сирота не разбра ништо:D

Ај да ве почастам со најновото од Габриел Иглесиас

Pablo.Francisco.They.Put.It.Out.There.2011.480p.HDTV.ReEnc.x264-BoB:):vozbud:

Најновото од Пабло :)

Pablo.Francisco.They.Put.It.Out.There.2011.480p.HDTV.ReEnc.x264-BoB:):vozbud:

Најновото од Пабло :)
Добро колку време може да го дрви за диџејот? Не смешно ама ич.
WscAv.jpg

ХАХАХХАХАХА му се глеаат шегите шо си ги пишал на рака :pos: Срамотааааа xD

За мене најдобрите стенд ап шоуа во неговата кариера, On Location 1977 и 1978.. Незаменлив.... :)

Ако имате време, нема да зажалите... :)

Дефинитивно НЕ го препорачувам новиот стендап на Пабло Франциско - They put it out there (posted by "Damage case"
Убер досадно, демек се вади на некои стари смешки, само праи некои глупи гласови.

Осим тоа гласот на човекот што ги прави трејлерите на филмовите Pablo Francisco не ме насмеал ниту со една друга шега.

Иначе го изгледав новото шоу на Џими Кар и се утепав од смеење. Милион нови шеги, неверојатна импровизација, феноменално, човекот е само подобар и подобар!

Дефинитивно НЕ го препорачувам новиот стендап на Пабло Франциско - They put it out there (posted by "Damage case"
Убер досадно, демек се вади на некои стари смешки, само праи некои глупи гласови.

Франциско нема што друго да понуди освен имитација на гласови. Јас бар, не знам еден него стенд ап, без тие гласови. И кад тад, нормално ќе стане досаден :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom