Стан или куќа?

• Креатор на темата Креатор на темата влатко
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Куќа се разбира!
Со дворче со се и онака у мирна околина!

Ако би требало да бирам тоа дефенитивно ке биде куќа со големо дворно место и на локација каде што ќе биде потивко и помирно.Становите не ги сакам бидејќи имаш соседи кои се скоро од сите страни и во повеќето од времето тропаат,брчат или слично.Инаку живеам во куќа и сега засега ми е прилично ок:toe:

Куќа, а во стан живеам, ама кога ке пораснам ке си купам куќичка =)

Иако живеам во стан, сепак подобро е во куќа, имаш поголема слобода, повеќе простор итн.

Vo kuka...

And I know when I die you`ll be on my mind and I`ll love you...ALWAYS...

Сеедно ми е, само да се чувстувам убо, ко дома хехе:)
А инаку живеам во стан.

зивеам вокука а ги имам 2 но размислувам за стан само за во зима за да не мислам за огрев таму има барем парно и во куката имам парно но на дрва па треба 4есто да одам да го лозам

Живеам во куќа ама не знам.Не можам да изберам некако.Само да е убаво па куќа-стан што сака нека биде.

Јас сакам куќа,ама и стан не е лошо да имам само мој

Јас живеам во куќа, ама некако сакам да се мајнам од тука и да си живеам сам во стан :vozbud:

Живеам во куќа и тоа со 2 двора, тука планирам да си продолжам ама сакам и едно станче така да имам свое избеглиште од другите ама за долгорочно живеалиште дефинитивно куќа.

Куќа.Стан никако не би одбрал.Многу си ја сакам куќата каде што живеам сега.Со двор, место за одмор, со повеќе простор отколку еден дупка-стан.Куќа...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom