Стан или куќа?

• Креатор на темата Креатор на темата влатко
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас живеам во куќа. А за бирање не знам што би одбрала, мислам дека би се снашла добро без разлика дали е куќа или стан.

Цел живот сум си во стан и неможам да замислам да живеам во куќа.Иако има една предност.Ако имаш луди комшии што секоја ноќ се бањаат во 4 сабајле нема да ја слушаш водата на двојата спална..а да и нема да слушаш што праат муабет на телефон!:pos2:

Живеам во стан, а сакам во куќа, само поради слободата на говорот(читај гласна музика:), можноста за дворче, своја соба, мноогу мачки, кучиња, и журки на отворено без комшилук што ќе те замара со сукала пред врата.

ziveam vo kuka i nikogas ne bi ziveel vo stan

КуЌа и Точка многу појќе сакам :)

se razbira deka kuka

kuka kuka kuka
a stan moze za mladi da e bolje ali ko ke oformis familija tesko deka ke moes u stan da opstois neli?vaka ni komsii ti (...)celo vreme deka im smetas neso komsikata da ti trese carsavi na terasa, komsijata da ja trese kesata od pravosmukalkata vrz pereni alista mislam deka nemoes da opstois vo stan.Avaka vo kuka si ja imas vistinskata sloboda imir i se so ti treba pozz

Јас имам стан во еден град, а куќа во друг. И иако на станот ништо не му фали, сепак поубаво ми е во куќата

Јас живеам во кука али многу многу повеке би сакала да живеам во стан.И во куката ништо не ми фали али мислам дека боље би се снашла во стан.

Живејам во куќа а би се снашла и во стан но сепак куќа си е куќа повеќе ми одговара.

Куќа. До душа станот е помал и полесен е за чистење, а немаш обврски ниту за одржување на дворот, ама сепак подобро е да се живее во куќа. Поголем простор, поголема приватност, повеќе комоција...

Во куќа живеам и баш ми е супер.:pipi:
Порано сакав во стан зш сите другарки во станој живеет ама сега го сменав мислењето.Живеам во добра куќа со голем двор единстево ми е проблем шо е малце далеку да не речам впланина:kesa:

Живеам во куќа, имам седено и во стан, али овдека во куќа ми е поубаво, мнооогу поубаво :pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom